vineri, 26 aprilie, 2024

Rona Hartner face chimioterapie. Cum arata vedeta dupa acest tratament dur – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pe data de 25 februarie 2019, vedeta a fost operata de urgenta. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i-au depistat o tumora pe colon si au operat-o.

Rona Hartner face chimioterapie. Cum arata vedeta dupa acest tratament dur? Pare sleita de puteri, dar nu lasa asta sa se vada. Cantareata a publicat pe contul ei de Facebook un clip video in care apare palida, plina de riduri si extrem de obosita.

Cantareata a aflat de cateva luni ca sufera de cancer. Medicii i-au depistat o tumora maligna la colon. In prezent, Rona Hartner face chimioterapie in Franta, tara unde locuieste alaturi de logodnicul ei, viitorul sot spre finalul anului.

Rona Hartner face chimioterapie

„In aceeasi zi in care am fost la spital, aveam si biletul de avion pentru a ma reintoarce in Franta. M-a trimis la domnul doctor Beuran sa vada ce este cu mine, ca sa vad daca mai iau avionul la ora 10. Am ajuns la ora 8 dimineata la domnul doctor Beuran.

Cum i-am spus starea mea, dansul m-a intrebat direct: Cat mai asteptai? Fara nimic altceva. Doar i-am spus cum ma simt. Asteptai sa mori? I-am zis NU! El deja stia! M-a trimis de urgenta la tomograf, am avut confirmarea ca e ceva rau in zona colonului, specialitatea lui.

Mi-a zis apoi: Nu mai plecati in nicio Franta, acum peste o ora, Eu va operez si tot ce gasesc in neregula, tai!. Am spus: OK!, povestea Rona pentru mamicamondena.ro.

Rona Hartner, operata de cancer de doua ori

Dupa ce a fost operata in Romania, artista a ajuns in Franta. A mers din nou la medic, la un control, si doctorii i-au spus ca trebuie sa se opereze din nou. Pe 5 martie 2019, Rona Hartner a fost operata din nou. Acum face chimioterapie in speranta ca va nimici boala din organismul ei.

„Am inceput si prima chimioterapie. Voiam sa va arat asa cum arat. Toate astea le-am halit eu. Dar trebuie facut, ce sa facem?! Am sansa sa fiu cu o foarte buna echipa aici, la Spitalul Sfanta Margarita. Si sunt cam obosita dupa prima sedinta. Dar iau tot felul de sucuri, beau apa, beau suc de portocale, de rodie, sucuri naturale, ca sa rezist cat de cat. Am avut, bineinteles, rozariul cu mine toata ziua. M-am inchinat. Am o carte – Arta de a fi liber.

Am mancat de pranz. Sunt venita de la noua dimineata. Am avut acea operatie, pe operatie mi s-a implantat cateterul… Ma trec toate caldurile. Am o senzatie totusi ca e vorba de o chimioterapie, e ceva puternic. E o stare febrila asa. Nu aveam ce sa fac. Cu ceai de musetel nu ar fi trecut. NU am voie sa bag mana in apa rece, nu am voie sa ating nimic ce e rece, nu am voie sa mananc nimic ce e rece. Stau cumintica si incerc sa rezist. Sunt cam palida. Toata lumea mi-a spus sa iau boala asta ca pe o gripa. Asa o iau si trecem peste’, si-a incheiat Rona Hartner emotionanta marturisire. Rona Hartner, tratament cu citostatice. Vedeta sustine ca trupul ei nu va fi afectat de efecte secundare

Rona Hartner se roaga la tatal ei

„Draga Daddy acolo in ceruri unde boala nemiloasa te-a trimis ….stiu ca acum tu te rogi pentru mine si vrei sa ma bucur de viata mult in continuare ….azi ai fi avut alta varsta ….dar stiu ca esti bine in Rai si ca impreuna cu toti sfintii acolo profiti bine de eternitate…locul acela unde nu mai sunt lacrimi si nici dureri ci doar pace si multa muzica buna …iti dedic azi un cantec „Eternity is all about”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, alaturi de care a postat si o fotografie cu parintele sau.

Sursa: ciao.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img