marți, 19 martie, 2024

Roxana Vancea a parasit competitia Exatlon din cauza lui Giani Kirita? Faimoasa si-a facut bagajele: “Nu ma regasesc deloc“

Distribuie:

Publicat:

Spiritele s-au incins la Exatlon, tensiunea a atins cote maxime in echipa Faimosilor. Conflictul dintre Roxana Vancea si Giani Kirita s-a amplificat si mai tare, dupa ce Faimosii au pierdut inca un joc pentru casa.

Dupa o noua discutie tensionata, in care Giani a acuzat-o pe Roxana ca din cauza ei au pierdut jocul pentru vila, Faimoasa a luat o decizie radicala si a decis sa isi faca bagajele. ”De cand a venit el mi se pare ca emisiunea merge intr- alta directie, o directie in care eu nu ma regasesc deloc”, a spus Roxana Vancea.

Ce decizie a luat Faimoasa, vom vedea in editia de miercuri a Exatlon Romania.
Roxana Vancea si Giani Kirita au avut un schimb dur de replici

Roxanei aproape i-au dat lacrimile, dupa cearta cu fostul fotbalist al lui Dinamo Bucuresti.

”Trebuie sa strangeti randurile. Asta e, mai gresesc, nu pot sa am si facultate, sa fiu si sportiv de performanta, sa fiu si smecher, sa fiu si de strada si de scoala, intelgi, domnisoara Roxana? Lasa vrajelile astea, ca nu merg ”vagabontismele” astea cu mine. Eu sunt altceva. pai ”vagabontisme”, ti-am spus ca nu hotarasti tu! Tu vezi-ti de treaba ta si adu puncte. De unde stii tu ce simte el, ma?”, a spus Giani Kirita, care era negru de suparare.

”Pentru ca eu sunt cu el in echipa de o luna si o sa vorbesc ca ii stiu reactiile”, a raspuns imediat Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. ”Crezi ca daca ai facut cinci puncte, poti sa vorbesti? Serios! Strict de puncte! Ai luat puncte, ai castigat, n-ai luat puncte, rad lautarii de tine! Eu, unul, asta sunt, asa sunt cladit, sa inving, sa luopt si cand pierd, vreau sa ies cu capul sus. Plecam de la 5-0 tot timpul. Daca nu aveti orgoliu in voi, asta e. Si pe urma facem glume pe banca <>. Nu vine ala cu acordeonul si rade de voi, pe bune? O sa sfarsiti tot timpul la baraca aia si o sa mancam numai orez”, a replicat imediat Giani Kirita.

”Nu trebuie sa vii la mine sa urlii in fata mea. Nu am luat o decizie pentru el”, a spus, cu lacrimi in ochi, Roxana Vancea.

Exatlon 20 octombrie. Giani Kirita a avut un atac si asupra lui Ciprian Silasi, adversarul lui: ”Sa-l vad pe lautarul ala, cu motul ala in cap, ca rade de mine! Ma duc si-i bat si cu orice”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img