joi, 25 aprilie, 2024

Ruby si-a facut 2 operatii estetice in secret, la 18 ani. Acum are probleme grave cu sanii!

Distribuie:

Publicat:

Intotdeauna Ruby a recunoscut interventiile estetice pe care le are, insa doar pe una a tinut-o ascunsa. Cantareata s-a operat la sani pe vremea cand avea doar 18 ani si considera ca bustul ei este prea mare, astfel ca a facut o operatie de micsorare a sanilor. Aceasta operatie este una pe care Ruby o regreta si a dezvaluit ca nu ar mai face asta niciodata, pentru ca acum are probleme.

Dupa ce si-a micsorat bustul, dupa un timp, Ruby a vrut sa-si mareasca din nou bustul, astfel ca a apelat la implanturile mamare, iar acum are probleme. Vedeta nu a respectat toate indicatile pe care medicul estetician i le-a dat, iar la doua zile dupa operatie, Ruby a urcat pe scena, desi medicul i-a interzis sa faca asta.

'Nu este om pe care sa-l placa toata lumea. Imi e efectiv rusine sa vorbesc despre asta. De proasta mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor sa faca ce am facut eu. E atat de complicat… si pleaca din liceu. Eu aveam sanii foarte mari. Mi se parea prea mult pentru mine la momentul acela si am facut o reductie. Am facut treaba asta dupa ce am terminat liceul. 

Dupa ceva ani am vazut ca la moda erau sanii cum ii aveam in liceu. Si am ce?! Eu nu sunt la moda?! Si mi-am facut implanturi de silicon. Nu pot sa… Nu-mi plac sanii mei in momentul acesta. Ar trebui sa-mi scot implanturile. Nu am atat timp cat sa-mi permit sa stau la pat. Am complicat si eu lucrurile ca a doua zi eram pe scena. Sanul stang nu e de iesit in oras… Trebuia sa-mi fac lucrul acesta de multa vreme. ', a declarat Ruby la Interviurile VIVA!.

S-a operat la nas pentru ca se simtea complexata

Ruby a asteptat cu nerabdare sa implineasca 18 ani, pentru ca isi dorea din tot sufletul sa-si opereze nasul. Tatal ei a sustinut-o in aceasta decizie, iar familia a fost cea care a ajutat-o. Ruby si-a facut doua operatii estetice la nas si este foarte multumita de rezultatul pe care l-a obtinut.

La un moment dat, Ruby exagerase cu acidul hialuronic in buze si a renuntat la el. Desi toata lumea ii spunea ca nu-i sta deloc bine cu buzele exagerat de mari artista nu-i asculta, pana cand si-a dat seama ca nu-i placea nici ei.

'Mi-am facut doua operatii de rinoplastie. Una dupa ce am implinit 18 ani, pentru ca aveam un nas mare si stramb. Imi pare foarte rau ca mi-am facut implant mamar. Pe mine m-a complexat foarte tare nasul. Am asteptat foarte mult sa fac 18 ani ca sa-mi fac rinoplastie. Pasul acesta mi-a schimbat perceptia despre mine. A doua operatie la nas am facut-o acum 2 ani si putin, pentru ca am simtit ca este loc de mai bine. Imi place mult pentru ca arata natural. Arata de parca l-as avea eu de o viata. Mi-am pus acid hialuronic in buze, dar rau am facut. Aratam ciudat rau si aratam rau.', a mai marturisit cantareata la Interviurile VIVA!.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img