joi, 28 martie, 2024

Rugaciunea catre ingerul pazitor al vietii, te ajuta in momentele grele

Distribuie:

Publicat:

Inca de la nastere, fiecare om primeste un inger pazitor. Acesta ne sta alaturi toata viata noastra. Cand ne este mai greu, tot ce trebuie sa facem e sa ne rugam la el pentru indrumare, ajutor si liniste. Va prezentam mai jos rugaciunea catre ingerul pazitor al vietii pe care trebuie sa o rostiti in fiecare seara, timp de o luna, cand va este greu.

Rugaciune catre ingerul pazitor al vietii
“Sfinte ingere, cel ce stai inaintea patimasului meu suflet si al vietii mele celei ticaloase, nu ma lasa pe mine, pacatosul, nici nu te departa de mine pentru neinfranarea mea. Nu da loc diavolului celui viclean, ca sa-mi stapaneasca cu silnicie acest trup muritor. Intareste mana mea cea slaba si neputincioasa si ma indrepteaza la calea mantuirii. Asa, sfinte ingere al lui Dumnezeu, pazitorul si acoperitorul sufletului si al trupului meu celui ticalos, iarta-mi toate cu cate te-am mahnit in toate zilele vietii mele si orice am gresit in aceasta zi. 
Acopera-ma in aceasta noapte si ma pazeste de toata ispita celui potrivnic, ca sa nu manii cu nici un pacat pe Dumnezeu; si te roaga pentru mine catre Domnul, ca sa ma intareasca intru frica Sa si vrednic sa ma arate pe mine, robul Sau, bunatatii Sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img