marți, 19 martie, 2024

Rusia sustine ca a descoperit tratamentul pentru Covid-19

Distribuie:

Publicat:

Rusia are tratamentul pentru Covid-19! Agenţia medico-biologică a Federaţiei Ruse a prezentat un medicament pentru tratamentul infecției cu coronavirus.

Institutia, ținând cont de experiența chineză și franceză, a dezvoltat un regim de tratament pentru infecția coronavirusului bazat pe medicamentul antimalarian mefloquine.

„Medicamentul cu selectivitate ridicată blochează efectul citopatic al coronavirusului în cultura celulară și previne replicarea lui, iar efectul imunosupresiv al mefloquinei împiedică activarea răspunsului inflamator cauzat de virus. Adăugarea antibioticelor macrolide și a penicilinelor sintetice nu numai că împiedică formarea unui sindrom bacterian-viral secundar, dar vă permite, de asemenea, să creșteți concentrația agenților antivirali din plasma sângelui și plămânilor. Acest lucru va oferi un tratament eficient pentru pacienții cu infecție cu coronavirus cu o severitate diferită”, a spus Veronika Skvortsova, șefa FMBA din Rusia.

Rusia are tratamentul pentru Covid-19!

Evoluțiile au fost realizate ținând cont de recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și au fost propuse pentru includerea în Recomandările metodologice ale Ministerului Sănătății din Federația Rusă privind prevenirea, diagnosticul și tratarea noilor infecții cu coronavirus (COVID-19).

„În plus, FMBA-ul Rusiei lucrează pentru a crea, pe baza mefloquinei, o schemă eficientă și sigură pentru prevenirea infecției cu coronavirus, care nu numai că va depăși vârful incidenței, ci și o va controla eficient în viitor”, a adăugat Veronika Skvortsova, șefa FMBA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img