joi, 28 martie, 2024

S-a aflat adevarul! Cum se comporta de fapt Florin Busuioc in spatele camerelor de filmat

Distribuie:

Publicat:

Florin Busuioc sau Busu, asa cum il cunoaste multa lume, trece printr-o perioada grea a vietii sale, dupa ce a fost operat in urma unui infarct suferit zilele trecute. Prezentatorul meteo este un om foarte iubit, atat de familie, cat si de colegii de la Pro TV, care sunt alaturi de el.

In spatele camerelor de filmat, Busu este un om sincer si direct, nu ii place barfa si este dintr-o bucata, asa il descriu cei care il cunosc si il apreciaza pentru acest lucru.

„Busu este plin de energie, are un simt al umorului aparte, inteligent si fin. E o placere sa-l auzi vorbind, este un barbat cult si, ceea ce e in primul rand de apreciat, este sincer si direct. Nu incurajeaza barfa sau ipocrizia si e dintr-o bucata!

Daca-l deranjeaza ceva o spune, fara menajamente. Cand s-a aflat ca a facut trei infarcte, colegii lui au sarit sa dea telefoane, sa se intereseze de cei mai buni medici, de spitale, cum se intampla in astfel de cazuri. Andreea Esca s-a dus imediat, intr-o suflare, la Fundeni, la el la spital, sa afle cum se simte. La fel si colegii lui de la stiri, de dimineata, Mihai Dedu, Neti
„Acum trebuie sa renunte”

Se pare ca una dintre cauzele celor trei stopuri cardio respiratorii suferite de actor ar fi fumatul in exces. „Busu fuma doua-trei pachete de tigari pe zi…Acum trebuie sa renunte, fara doar si poate, la viciul asta„, a spus aceeasi sursa.

In prezent, Florin Busuioc este in stare stabila. Totusi, medicii sunt rezervati si sustin ca situatia actorului este, in continuare, dificila, iar perioada de refacere va fi una grea si de lunga durata. In ultimele zile, artistul a fost vizitat de familie si apropiati. Doctorii au precizat, totusi, ca in jurul lui “Busu” nu trebuie sa fie deloc agitatie pentru ca acesta are nevoie de liniste. Medicii au stabilit, intr-un final, ca actorul sa fie vizitat doar de membrii familiei, timp de cateva minute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img