joi, 18 aprilie, 2024

S-a aflat! Asasinul celor doi frati romani, impuscati in cap, in Belgia, este politist

Distribuie:

Publicat:

Doi fraţi români au fost împuşcaţi în cap, în Belgia. Asasinul lor e un fost poliţist şi a fost arestat, dar neagă toate acuzaţiile, potrivit observator.tv.

Pe 29 august, doi frați români, Constantin și Gabriel, în vârstă de 45 și 48 de ani, au fost găsiți morți, împușcați, în apropierea unui iaz din Forchies-la-Marche, unde plecaseră la pescuit. Principalul suspect, Francis, care este și proprietarul lacului, neagă uciderea celor doi bărbați, scrie sudinfo.be.

Un polițist din zona Trieux (Courcelles, Fontaine-L'Eveque) a descoperit autoturismul victimelor, parcat în zonă, pe 29 august. Rudele celor doi raportaserla poliţie dispariţia celor fraţilor şi a maşinii acestora.

După găsirea autoturismului, cercetările au dus apoi la găsirea celor doi fraţi, în apropierea lacului: cei doi dispăruți au fost împușcați cu câte un glonț fiecare, în cap.

Francis, proprietarul lacului, a fost printre primii audiaţi după descoperirea crimelor, dar a negat totul şi a părut foarte relaxat. Săptămâna trecută însă, el a fost arestat şi e acuzat de dublul asasinat, chiar dacă neagă totul.

Bărbatul, a cărui vârstă nu a fost făcută publică, este un fost poliţist, agent judiciar federal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img