vineri, 26 aprilie, 2024

S-a aflat cauza mortii barbatului care a fost la protestul din Piata Victoriei!

Distribuie:

Publicat:

Medicii de la Spitalul din Alexandria spun ca Ilie Gazea avea afectiuni grave, inclusiv ulcere multiple sangerande. Era intr-o stare atat de grava incat a fost internat in Terapie intensiva.  

Conform unui comunicat dat publicitatii de Spitalul Judetean din Alexandria, barbatul, care a ajuns prin transfer la aceasta unitate medicala, era in evidenta cu afectiuni cardiace si digestive.

Cand a ajuns la Alexandria, pacientul, care in prima faza s-a prezentat la spitalul din Turnu Magurele, era in stare atat de grava incat a fost internat in Terapie intensiva.

Astfel, barbatul de 68 de ani avea „hemoragie digestiva superioara exprimata prin melena si sindrom anemic sever. Investigatiile au confirmat diagnosticul de ulcere multiple sangerande si a fost internat la Terapie intesiva, unde a beneficiat de tratament specific pacientului critic. Cu toate acestea, starea generala a pacientului s-a agravat’, au mai anuntat reprezentantii spitalului din Alexandria, scrie libertatea.ro.

Ilie Gazea, in varsta de 68 de ani, din Turnu Magurele, a murit duminica noapte, la ora 23.45, la Spitalul Judetean din Alexandria, unde fusese adus in 15 august de la spitalul din Turnu Magurele, cu hemoragie digestiva.

Acesta a fost surprins intr-o inregistrare realizata de Passport Productions in Piata Victoriei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img