sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a aflat! Cine va plati despagubirea in cazul accidentului produs de Cristian Boureanu in urma cu 2 ani

Distribuie:

Publicat:

Un constănțean va primi despăgubiri de peste 60.000 lei după ce a suferit un accident cu un ATV condus de Cristian Boureanu.

Afaceristul se afla la vehiculului și se afla într-o stare euforică, conform martorilor. Boureanu s-ar fi urcat pe ATV fără să ceară acordul proprietarului acestuia, căruia îi făcuse semn să oprească cu puțin timp înainte. Martorii mai spun că afaceristul s-a îndreptat cu ATV-ul spre mare, avându-l lângă el pe”pasagerul”care nu apucase să coboare, a făcut câteva ”scheme” și s-a răsturnat, provocând rănirea bărbatului, notează știrilekanald.ro

Bizara întâmplare a avut loc în 2017, iar pasagerul accidentat a solicitat despăgubiri în instanță. Judecătoria Constanța a decis ca firma la care era asigurat vehiculul să plătească: 7.631 lei – despăgubiri pentru acoperirea prejudiciului accidentului rutier, 50.000 lei – despăgubiri morale și 2.591 lei – cheltuieli de judecată. În proces, Boureanu a fost intervenient forțat iar instanța a considerat că accidentul s-a produs din vina lui. Chiar și așa, firma de asigurări a fost cea care va trebui să plătească despăgubirile. Decizia nu este însă defitivă și a fost deja atacată cu apel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img