marți, 23 aprilie, 2024

S-a intamplat azi pe Otopeni! Motivul pentru care Victor Slav nu a fost lasat sa urce in avion

Distribuie:

Publicat:

S-a intamplat azi pe Otopeni! Victor Slav nu a fost lasat sa urce in avion, iar motivul este unul extrem de serios. Nu se glumeste cu asa ceva, toti cei care calatoresc cu avionul stiu asta. Doar Victor Slav, se pare, a luat totul ca intr-o joaca, iar aceasta atitudine l-a pus pe ganduri chiar si pe Catalin Cazacu. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din Romania, va prezinta informatii… de la fata locului!

Victor Slav ar fi trebuit sa ajunga la Cluj, alaturi de Catalin Cazacu, bunul sau prieten din viata de zi cu zi si de la ”Vulturii de noapte”, emisiunea postului Kanal D. Numai ca, vorba aceea,  socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar cei doi au ramas, cum se spune, cu buzele umflate.

Dar vina nu i-a apartinut lui Catalin Cazacu. El a fost ok din toate punctele de vedere, din cate am aflat. Problema care i-a impiedicat pe cei doi sa ajunga in avion a fost la… Victor Slav

Catalin Cazacu a oferit cateva explicatii:

”Ca orice om normal am venit si eu frumos la aeroport, ca sa plecam la Cluj, am stat si eu la pizza, m-am simtit bine, cand sa mergem la check-in cine n-are buletin? Al meu! Fara buletin. Ca la ce-ti trebuie buletin?”

Intrebat de Catalin Cazacu de ce nu are buletin, Victor Slav a oferit o explicatie de-a dreptul hilara:

Bineinteles, Catalin Cazacu a avut ultimul cuvant: ”Exact, l-a cunoscut lumea, ne-au trimis inapoi dupa buletin!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img