sâmbătă, 20 aprilie, 2024

S-a lansat un nou apel de proiecte pentru dezvoltarea firmelor mici si mijlocii

Distribuie:

Publicat:

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat spre consultare publica Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor în cadrul prioritatii de investitii 2.2 "Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor" – un nou apel de proiecte.

"Observatiile si propunerile pot fi transmise prin email, la info•mdrap.ro, pâna la data de 23.11.2018. Toate observatiile, propunerile si comentariile vor fi analizate si luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific si lansare a apelului de proiecte. AMPOR nu va transmite raspunsuri individuale solicitarilor primite în cadrul acestei consultari", au precizat reprezentantii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional (POR).

De asemenea, recent a fost lansat Programul "Smart Start USA", care urmareste finantarea si facilitarea accesului unui numar de cel putin 10.000 de IMM-uri si antreprenori români, anual, pe pietele internationale, atentia principala fiind acordata pietei Statelor Unite ale Americii.

Într-o prima etapa, mediul de afaceri român va avea posibilitatea de a intra în contact direct cu realitatile pietei americane, în acest moment, prea putin cunoscuta în România.

Prin intermediul programului, societatile comerciale cu capital românesc vor fi conectate la oportunitati concrete de dezvoltare profitabila a business-ului si de extindere a brand-urilor proprii în medii economice dinamice si competitive. Bugetul alocat finantarilor companiilor cu capital românesc, prin intermediul Smart Start USA, este de 500 milioane USD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img