joi, 28 martie, 2024

S-a nascut copilul-sirena! Parintii si medicii au fost socati – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O femeie a dat nastere ‘copilului-sirena’ care a socat medicii care l-au adus pe lume. S-a nascut copilul-sirena! Parintii si medicii au fost socati de trupul bebelusului. Din nefericire, micutul a trait doar 15 minute. Micutul nu a fost botezat si nici nu se stie ce sex avea. Bebelusul a venit pe lume cu picioarele lipite. Organele sexuale nu au fost vizibile din cauza anomalitatii sale fizice.

Copilul s-a nascut suferind de un sindrom rar numit sirenomelia sau sindromul-sirenei, informeaza Dailymail.co.uk. Specialistii nu stiu sa explice cum se intampla acest lucru in cele 9 luni de sarcina. Disksha Kamble, de 25 de ani, a nascut pe cale naturala luni dimineata, la un spital din India. Femeia a nascut cu o luna mai devreme. In cele 8 luni de sarcina, Disksha Kamble a facut o singura ecografie. Si medicii nu au observat nimic neobisnuit. Mamica a aflat despre conditia bebelusului sau abia dupa ce a nascut. Sotul ei, Nanoba Kamble, de 32 de ani, este devastat. Acesta sustine ca nu a vazut niciodata un astfel de caz.

In urma cu 3 ani, cuplul a mai avut o sarcina. Din nefericire, femeia a pierdut copilul. Dupa acest caz, femeia a mai ramas insarcinata. De data aceasta, a adus pe lume o fetita sanatoasa. Ginecologul care a adus copilul pe lume a fost socat de coada de sirena. Bebelusul cantarea aproape 1,5 kg. Pe langa picioarele lipite, ca o coada de sirena sau delfin, bebelusul mai avea alte anomalii. Micutul avea rinichii si plamanii deformati. A murit dupa 15 minute de viata. Sindromul sirena afecteaza 1 copil la fiecare 60.000-100.000 de nasteri, informeaza Dailymail.co.uk.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img