vineri, 19 aprilie, 2024

S-a produs minunea – Cristian Tudor Popescu: Sunt de acord cu Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu analizează situația politică generată de iminenta moțiune de cenzură, dar și mișcările lui Liviu Dragnea, cel care, din spatele gratiilor, solicită dizolvarea PSD. CTP susține că pentru pentru prima dată este de acord cu Dragnea, în ceea ce privește dizolvarea PSD.

”Dacă această moțiune de cenzură nu vine să onoreze votul cetățenilor din 26 mai, este inutilă. Singurul obiectiv valabil nu este înlăturarea guvernului PSD, ci eliminarea definitivă a PSD din prim-planul politicii românești. Am spus-o și o repet: PSD și-a epuizat toate înscenările și tertipurile cu care a înșelat poporul român buimăcit de ceaușism. Vedeți România mergând în prima echipă europeană în următorii ani cu Dăncilă, Fifor, Teodorovici, Olguța Vasilescu, Manda, Iordache, Grapini, Oprișan, Zetea, Buzatu, Plumb, Nica, Zoană, Țapardel?

Dincolo de fanfaronadele lui Dăncilă, o grămadă de pesediști își pregătesc supraviețuirea împreună cu Pro România și ALDE. S-au produs deja numeroase „dezertări de onoare” și aranjamentele continuă de la o zi la alta. Ținta lui Ponta, care e acum mai eficient și mai versatil decât Dragnea și Dăncilă la un loc, este supraviețuirea PSD sub comanda lui.

Dacă moțiunea trece cu un asemenea preț, tot ce s-a întâmplat în stradă după Colectiv și la votul din 26 mai nu pot să văd decât ca pe o mare de oameni care, crezând că sunt verticali, de fapt au stat capră ca să-i mai suie o tură pe alții la putere.

O dată în viață sunt și eu de acord cu Liviu Dragnea, care, din pușcărie, cere insistent dizolvarea PSD.”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img