joi, 25 aprilie, 2024

S-a terminat urat prietenia dintre Alin Andronic si Iulian Pitea dupa Exatlon! Schimb dur de replici intre cei doi ”razboinici” chiar in aeroport!

Distribuie:

Publicat:

Alin Andronic si Iulian Pitea au rupt amicitia din Republica Dominicana!

Situatie incinsa la Exatlon! Dupa ce, timp de patru luni, pareau de nedespartit la Exatlon, Alin Andronic si Iulian Pitea par a fi rupt prietenia chiar pe final!

Astfel, dupa cateva replici dure, spuse unul despre celalalt, inainte de finala, printre care si cele legate de accidentarea lui Alin sau de firea rebela a lui Pitea, ”razboinicii” au trecut la ”urmatorul nivel” la intoarcerea din Republica Dominicana!

 Alin Andronic si Iulian Pitea nu mai sunt prieteni dupa Exatlon! Ce s-a intamplat intre cei doi la final

Astfel, surse din preajma celor doi sustin clar ca Alin Andronic si Iulian Pitea nu mai sunt prieteni dupa Exatlon, dimpotriva, in aceste momente, nu si-ar mai vorbi deloc. Picatura care ar fi umplut paharul, spun cei care i-au vazut, ar fi fost o discutie aprinsa pe care cei mai indragiti concurenti din competitie ar fi avut-o la aeroport! Acolo, dupa ce ar fi aflat de cuvintele pe care si le-au spus la interviurile finale, in care fiecare a avut un cui impotriva celuilalt, situatia ar fi devenit tensionata si plina de reprosuri din ambele parti!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img