vineri, 29 martie, 2024

S-au casatorit in secret anul trecut, dupa 10 ani de relatie, iar acum s-au despartit?

Distribuie:

Publicat:

Solista americana, Miley Cyrus, s-a maritat anul trecut in decembrie, cu alesul inimii sale, Liam Hemsworth. Ceremonia a fost una intima, la care au luat parte doar familia si cativa prieteni apropiati.

Recent, Miley si Liam au aniversat 10 ani de relatie, insa in presa au aparut zvonuri conform carora cei doi s-ar fi despartit. Suparata pe baza acestor speculatii, solista a postat pe Twitter o imagine cu titlul unei publicatii care anunta ca au pus punct relatiei. Prin acest mesaj, Miley Cyrus a negat aceste zvonuri.

‘Aniversare fericita, dragostea mea. Este bine de stiut ca amandoi suntem la fel de prostuti cum eram in 2009! Unele lucruri nu se schimba niciodata… si sper ca ceea ce simti pentru mine este unul dintre ele’, a scris Miley.

Dupa ce a scris acel mesaj amuzant, artista a mai postat imagini din filmul care i-a adus impreuna, ‘The Last Song’.

Cyrus si Hemsworth si-au inceput relatia in timpul filmarilor pentru „The Last Song“, in 2009, in care au jucat impreuna. Cei doi au anuntat ca s-au logodit in 2012, inainte de a pune capat relatiei un an mai tarziu. Dupa aproape 3 ani de pauza, Miley si Liam s-au impacat, cantareata fiind surprinsa cu inelul de logodna pe deget.

Intr-un interviu, Liam Hemsworth vorbea la superlativ de partenera lui, Miley.

‘Aveam 18 ani cand am intalnit-o. Ne-am indragostit repede si am avut o legatura puternica inca de la inceput si, cred ca in mintea mea stiam ca se va intampla asta, insa nu ne gandeam la o nunta asa repede. Insa, dupa ce treci prin ceva atat de emotional cu cineva, va apropiati si am simtit ca am pierdut o mare parte din viata noastra, asa ca am vrut sa avem o parte noua. A fost un lucru bun care a iesit dintr-o situatie oribila. Urma sa se intample oricum, insa cred ca asta a grabit putin lucrurile’, a spus actorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img