marți, 19 martie, 2024

S-au cunoscut pe Internet! Timida din fire, ea isi punea doar poze cu spatele. Au inceput o relatie pe net, dar, cand s-au vazut prima data, el a incremenit. „Am inceput sa plang de frustrare!”. Cum arata din fata:

Distribuie:

Publicat:

O tanara creola de 20 de ani, din Australia, a avut parte de cel mai neasteptat comentariu din partea unui barbat pe care l-a cunoscut pe Tinder.

Dupa ce a iesit la o intalnire cu un tanar pe care l-a cunoscut prin Tinder, retea de socializare pentru cei care vor sa iasa la intalniri, Takara Allen a primit un mesaj neasteptat din partea lui, dar care a ranit-o puternic. Acesta i-a scris ca ar fi mai frumoasa daca ar avea piele mai alba si i-a sugerat sa apeleze la o interventie de albire a pielii.

Tanara de 20 de ani, de profesie make-up artist, a publicat conversatia pe Facebook, unde a scris ca a fost dezamagita de reactia barbatului.

Mesajul barbatului: „Nu vreau sa par un ciudat, dar te-ai gandit vreodata sa iti albesti pielea? Ai fi mai frumoasa daca ai fi mai alba”.
Replica tinerei: „Te-ai gandit vreodata sa bei inalbitor? Lumea ar fi un loc mai bun daca ai face asta.”

Tanara a declarat pentru Daily Mail ca „am fost devastata, nu-mi vine sa cred ca cineva mi-ar propune asa ceva. Am inceput sa plang de frustare. Nimeni nu mi-a mai sugerat asa ceva vreodata”.

Pentru ca are origini de culoare, Takara spune ca ea se considera ca fiind o persoana de culoare. „Este rasism, de mici suntem invatati ca daca suntem albi suntem mai bine tratati, ceea ce nu este corect”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img