marți, 23 aprilie, 2024

S.P.F. Berezeni : Tanar cu permis de conducere italian fals, depistat de politistii de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni efectueaza cercetari cu privire la un cetatean roman aflat la volanul unui autoturism care a prezentat la control un permis de conducere fals.

In data de 14 decembrie, in jurul orei 07.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni-I.T.P.F. Iasi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, pentru control, pe raza localitatii Posta Elan, judetul Vaslui, o autoutilitara  marca Dacia 1307, condusa  de vasluianul B.C., in varsta de 25 de ani.
La controlul de frontiera, pe langa documentele de identitate, barbatul a prezentat si un permis de conducere cu insemnele autoritatilor italiene.

"Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals total.In urma verificarilor efectuate s-a concluzionat ca tanarul nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. " declara  Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img