joi, 25 aprilie, 2024

S.T.P.F Husi: Document de identitate fals, ascuns in borseta

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au descoperit ascunsa in borseta unui cetatean din R. Moldova, o carte de identitate falsa.
 
Marti,  22 mai, in jurul orei 16.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat o persoana de sex masculin care nu-si justifica prezenta in statia Petrom aflata in proximitatea Punctului de Trecere a Frontierei Albita.

„Imediat, colegii nostri au procedat la legitimarea persoanei in cauza, ocazie cu care au constatat ca persoana este cetateanul din R.Moldova Constantin C., in varsta de 31 de ani.Deoarece tanarul a inceput sa manifeste semne de nervozitate in momentul legitimarii, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra persoanei si a bagajelor, ocazie cu care au descoperit, in borseta, o carte de identitate cu insemnele autoritatilor romane, avand imprimata fotografia lui.” Declara Irina Mirica – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Existand suspiciuni in legatura cu autenticitatea cartii de identitate, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare in urma carora au stabilit ca documentul in cauza este fals.

Cu privire la cele constatate, tanarul  a declarat ca a procurat documentul de la un conational, in schimbul sumei de 200 euro cu intentia de a–l folosi in Germania, pentru a–si gasi mai usor un loc de munca.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img