News Flash:

S.T.P.F. Vaslui, campioana la Cupa “Porto-Franco”-FOTO

13 Septembrie 2015
2234 Vizualizari | 2 Comentarii
Polistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Vaslui au reusit sa castige locul I la oina din cadrul Cupei “Porto Franco”(oina si mini fotbal)- editia a II-a. Concursul s-a desfasurat in perioada 10-13 septembrie, la Galati, organizatorii fiind I.P.A.Regiunea 2 galati si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Galati.

In cadrul acestei competitii au participat echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din judetele Vaslui, Giurgiu, Braila, Tulcea, Botosani, Buzau, Vrancea, Neamt, Constanta, o echipa de politisti de frontiera din Republica Moldova, precum si alte echipe ale structurilor de ordine publica din judetul Galati.
La finalul concursului,echipa S.T.P.F. Vaslui formata din Cotae Claudiu, Orzan Florin, Burcus Lucian, Manea George, Mistreanu Alin, Gheorghiu Paul, Rotaru Daniel, Rotaru Valentin, Horeic Adrian, Munteanu Manuel, Stoian Ionut, Raveia Gabi, Tonigaru Razvan, impreuna cu conducatorul locului vasluian, cunoscutul sahist husean Ursan Marius, au reusit sa se claseze pe locul I la oina, care, incepand cu anul 2014, a fost declarat Sport National.

De reamintit este faptul ca politistii de frontiera vasluieni au fost coordonati de profesorul Sergiu Frangulea din Barlad.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

adi  | #3438
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Bully Cotae  | #9641
Cotae Claudiu o are mica, aproape ca la furnica. Acest traficant de tigari nu merita sa fie in vreo echipa cu niste oameni onorabili, mergi frate Cotae la nevasta-ta si incearca cu degetul, ca o ai asa de mica..... Ha ha ha Cotae Cotae traficantul cu jucaria mica de furnica
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 24 queries | Mysql time :0.031643 (s)