joi, 18 aprilie, 2024

Sa cojiți un ou în 3 secunde? Este posibil datorită acestui truc simplu! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Cum decojim rapid un ou fiert? Decojirea unui ou fiert tare este cel mai ușor lucru din lume datorită acestui truc!

Ne place să mâncăm ouă fierte tari – pe pâine prăjită, într-o salată sau ca o gustare – dar lucrurile se pot complica atunci când sunt decojite. Nici nu poți prezice: uneori coaja poate fi îndepărtată cat clipesti din ochi! Dar mai des, nu esti norocos, iar coaja ramane lipită de ou. În acest caz, nu numai pentru îndepărtarea sa este nevoie de timp, dar, de asemenea, jumătate din ou se pierde. Este atât de frustrant!

Cum decojim rapid un ou fiert?

Din fericire, există un truc pe care îl puteți folosi, care vă va ajuta să coiați un ou fiert tare în câteva secunde. Cojirea unui ou nu a fost niciodată mai ușoară!

Ai probleme cu cojile de ouă? Nu vă faceți griji, și noi. Există atât de multe sfaturi despre cum să vă curățați rapid și ușor ouăle… dar niciunul nu este la fel de eficient ca cel pe care îl vom dezvălui. Unii oameni spun că ouăle ar trebui să fie proaspete pentru a se coji ușor sau nu, sau că ar trebui să le pui sub apă rece chiar după ce le iei de pe foc… Există multe sfaturi, dar majoritatea nu funcționeaza. Cojirea unui ou va fi întotdeauna un coșmar, cu excepția mulțumirii acestui truc!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img