joi, 28 martie, 2024

Samsung Galaxy S10 va avea un ecran fenomenal

Distribuie:

Publicat:

Seria de gadgeturi Samsung Galaxy S10 se anunta a fi una spectaculoasa si va include cate un gadget interesant pentru fiecare posibil client.

La fel ca in ultimii ani, iminenta lansare a unui smartphone de top a ajuns sa fie insotita de un val de speculatii si zvonuri. Producatorii au devenit din ce in ce mai incapabili in a tine un secret, iar detalii precum cele de mai jos au mari sanse sa se dovedeasca a fi adevarate.

Conform unei surse, avem noi detalii referitoare la Samsung Galaxy S10 E, Samsung Galaxy S10 si Galaxy S10 Plus. Pentru ca exista niste prototipuri functionale undeva si cineva a avut ocazia sa se joace cu ele, aflam ca va fi vorba de trei terminale de top construite in jurul unui ecran premium Super AMOLED cu suport pentru procesarea imaginilor pe 10 biti de culoare. Standardul cu pricina este acelasi folosit de continutul HDR de pe Netflix si YouTube.

Ca referinta, aceleasi particularitati de panou exista si in cazul Galaxy S9 si Note 9, deci va fi interesant de analizat modul in care vom vorbi de un upgrade vizual. Camera frontala ascunsa intr-o perforatie in ecran este de 10 megapixeli cu stabilizare optica de imagine, dual pixel autofocus si posibilitatea capturarii de clipuri video in 4K. O a doua camera frontala pe Samsung Galaxy S10 Plus va facilita realizarea fotografiilor de tip portret.

In mod previzibil, senzorul de amprenta ascuns in ecran in cazul Samsung Galaxy S10 si S10 Plus va fi semnificativ mai rapid decat cele pe care le avem deja prezente pe o varietate de aparate. In schimb, contrar altor zvonuri anterioare, se pare ca nu va ocupa o treime din ecran, ci o suprafata restransa.

Fara a avea butoane capacitive la baza, terminalele de top vor putea fi in continuare trezite din standby printr-un tap pe ecran sau o apasare pe senzorul de amprenta din spatele panoului.

La capitolul particularitati care vor face diferenta, Samsung Galaxy S10 Plus va folosi o baterie de 4100 mAh si va suporta incarcare wireless reversibila. Clipurile in format super slow motion vor creste de la 0,2 – 0,4 secunde pana la 0,4 – 0,8 secunde.

Samsung Galaxy S10 si Samsung Galaxy S10 Plus vor fi disponibile pe alb, negru, turcoaz si albastru, in functie de piata. Galaxy S10e va fi disponibil intr-o versiune exclusiva de un galben agresiv. Finisajul pare a fi metalizat in cazul tuturor variantelor de culoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img