marți, 19 martie, 2024

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+ au fost lansate!

Distribuie:

Publicat:

Samsung Galaxy S8. Grupul sud-coreean Samsung a prezentat miercuri, la New York, noua sau smartphone Samsung Galaxy S8, dotat cu asistent virtual, rezistent la apa si fara buton pe partea din fata, relateaza AFP. Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8. Telefonul care vine dupa esecul Galaxy Note 7
 
Samsung Galaxy S8 Noul model era foarte asteptat dupa fiascoul Galaxy Note 7, a carui productie a fost oprita in octombrie dupa ce mai multe aparate au explodat si au luat foc.
Samsung Galaxy S8 va fi disponibil incepand cu 21 aprilie, a anuntat Justin Denison, vicepresedinte al Samsung America, cu prilejul prezentarii.
Samsung Galaxy S8. Telefon cu asistent virtual
 
Samsung Galaxy S8 Primul asistent virtual al Samsung, care va concura cu celebrul Siri al Apple, se numeste Bixby.
El permite smartphone-ului “sa va anticipeze nevoile”, a explicat Sriram Thodla, director in cadrul Samsung America, la prezentarea Samsung Galaxy S8.
Samsung Galaxy S8 Asistentul ii poate propune utilizatorului produse care seamana cu un obiect pe care tocmai l-a vazut in magazine sau pe strada, dupa ce i-a facut o fotografie.
Bixby utilizeaza ansamblul de date al smartphone-ului, in special localizarea prin GPS, ceea ce ii permite, de exemplu, sa-i propuna utilizatorului informatii atunci cand iese din casa.
Samsung Galaxy S8 Dispare butonul de Home
 
Samsung Galaxy S8 Pe langa asistentul virtual, una dintre principalele sale noutati este absenta unui buton pe partea din fata, prezent la modelele precedente de Galaxy si pe iPhone.
Dupa modelul Pixel, smartphone-ul lansat de Google, partea din fata este complet plana si ecranul reprezinta mai mult din suprafata aparatului decat inainte.
De asemenea, capacitatile procesorului au fost imbunatatite si consumul sau redus.
Samsung Galaxy S8 Emotii cu bateriile
 
Samsung Galaxy S8 In conditiile in care aceasta a fost responsabila pentru esecul Galaxy Note 7, liderii Samsung America nu au evocat subiectul bateriei, a carei siguranta si capacitati vor fi scrutate indeaproape.
Pe langa Bixby, Galaxy S8 si S8+, fratele sau mai mare, sunt echipate cu un sistem de recunoastere cu alegere multipla. Acesta ii permite utilizatorului sa-si deblocheze telefonul printr-un cod secret, conectand puncte pe ecran, dar si prin detectarea amprentelor digitale, a chipului sau a irisului ocular.
Samsung a mai dezvoltat si un adaptor, numit Samsung Dex, care ii permite proprietarului sa lucreze pe smartphone de pe un calculator fix.
Sursa: Agerpres

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img