joi, 18 aprilie, 2024

Sanda Ladosi a slabit 15 kilograme si este de nerecunoscut! La ce dieta a apelat pentru a scapa de kilograme

Distribuie:

Publicat:

Sanda Ladosi pare sa se reinventeze. Dupa ce a adus pe lume doi copii, artista acumulase mai multe kilograme in plus, insa la ultimul eveniment monden, aceasta a uimit pe toata lumea cu silueta sa. Dupa ce a ocupat postul de director la Circul Globus, Sanda s-a pus serios pe slabit, iar acum este mai slaba cu 15 kilograme. In ultimii ani, vedeta a avut probleme cu kilogramele in plus, pe care nu a reusit sa le dea jos dupa ce a devenit mama. Aceasta a apelat la momentul respectiv la inseminarea artificiala pentru a aduce pe lume pe cei doi copii pe care ii are cu sotul sau. Se stie faptul ca schimbarile hormonale pot duce la ingrasare:

„Artificial am incercat de vreo 7 ori, dar am ramas insarcinata natural si a fost foarte socant pentru amandoi, pentru ca ni s-a transmis mesajul ca e putin probabil sa mai raman insarcinata pe cale naturala”, a declara Sanda Ladosi in urma cu cativa ani. Prietenii au putut observa schimbarea semnificativa din viata artistei care a participat in anul 2004 la Eurovision si i-au transmis ca arata spectaculos. Zilele trecute, aceasta a participat la inaugurarea statuii Printului Rainier

Dupa ce a slabit, aceasta si-a schimbat si look-ul. Recent, Sana Ladosi a declarat ca nu a tinut o dieta anume, ci a incercat sa aiba un stil de viata cat mai sanatos si face mai mult sport.

Cele mai bune sporturi pentru slabit

Slabitul si o forma a corpului armonioasa sunt printre principalele dorinte ale celor care vor sa arate bine. Cei mai multi sportivi de performanta au un fizic frumos si puternic. Afla care sunt cele mai bune sporturi pentru slabit si alege-l pe cel care ti se potriveste tie.

Sa ai un corp atletic nu e usor. Presupune sa muncesti mult. Atletii ard sute de calorii in timpul antrenamentelor intense. Iata o lista cu cele mai bune sporturi pentru slabit, facuta de cei de la Sportsgoogly.com. Aceste sporturi ard foarte multe calorii in timp scurt si, daca practici unul dintre ele, poti avea o alura asa cum iti doresti.

5 cele mai bune sporturi pentru slabit

1. Inotul

Inotul este pe primul loc intre cele mai bune sporturi pentru slabit. Un inotator foloseste fiecare muschi al corpului ca sa se propulseze in apa. Asta inseamna inclusiv gatul, muschii fetei si cei de la degetele de la picioare. Inotul dezvolta forta musculara si rezistenta la durere. In plus, imbunatateste postura corpului si flexibilitatea. Inotul e un fel de aerobic in apa, numai ca e potrivit pentru persoane de orice varste si cu experienta variata. Ca sa slabesti, accelereaza putin viteza cu care inoti si mareste distantele parcurse. Daca inoti in stilul crawl poti pierde 11 calorii pe minut. In functie de greutatea ta si de cum inoti, poti pierde intre 90 si 550 de calorii intr-o jumatate de ora de inot.

2. Alergarea de viteza

Daca vrei sa arzi calorii si sa slabesti, alergarea este cea mai la indemana cale. Dar e vorba despre alergare de viteza. Te face sa respiri mai adanc si sa cresti cantitatea de oxigen din sange, ceea ce ajuta si la detoxifiere. Alergarea iti intareste musculatura, iti imbunatateste metabolismul si bataile inimii. Alergarea rapida te ajuta sa slabesti in scurt timp.

3. Gimnastica

Gimnastica este unul dintre cele mai dificile sporturi din lume. Cere energie enorma si o stare fizica exceptionala. E un sport care implica performanta, putere, echilibru, flexibilitate si coordonare. Gimnastele de performanta au corpuri armonioase si puternice. Daca vrei sa faci gimnastica si n-ai inceput de mica, poti sa te consolezi cu aerobic sau pilates.

4. Ciclismul

Urmatorul sport in top 5 cele mai bune sporturi pentru slabit este ciclismul. Se potriveste oricui, indiferent de varsta. Daca mergi cu bicicleta vei arde calorii, vei fi in forma si vei fi si mai sanatoasa. Mersul pe bicicleta intareste principalele grupe de muschi de la picioare. In functie de nivelul la care te afli, vei arde 75-670 de calorii daca mergi pe bicicleta jumatate de ora. Asa ca e bun la slabit!

5. Squash

Cel de-al cincilea sport este squash-ul. Adica tenisul la perete. Daca vrei sa slabesti, squash-ul e o alegere buna, mai ales ca il poti practica in orice sezon. Pentru ca e foarte intens, tine loc de exercitii cardio. Poti pierde aproximativ 130 de calorii in 10 minute. In 30 de minute – 390 de calorii si, intr-o ora, 780 de calorii.

Aceasta a fost o lista cu primele cinci cele mai bune sporturi pentru slabit. Mai sunt bune si schiatul si patinatul pe gheata, insa acestea sunt sporturi pe care nu le poti practica in tot timpul anului. Dar, de cate ori ai ocazia, pune-ti schiurile sau placa si da-te pe zapada!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img