vineri, 19 aprilie, 2024

Sanda Ladosi se mentine cu alergari nocturne. Fitness si atletism dupa program!

Distribuie:

Publicat:

Artista si-a revenit frumos, in ultima perioada, dupa ce luase in greutate. Sanda Ladosi se mentine cu alergari nocturne si cu mult fitness.

In ultima perioada mai ales, de cand ocupa functia de director la circ, Sanda Ladosi parca a renascut.

Arata la fel de bine ca in tinerete, iar problemele personale pe care le-a avut (sotul sau este cercetat penal), nu par sa-si fi pus amprenta asupra sa. Artista pare mereu in forma si are o silueta de invidiat. Iar kilogramele in plus avute acum ceva ani sunt deja istorie. Cum ziua sa incepe dis-de-dimineata si se termina seara, tarziu, Sanda Ladosi se mentine cu alergari nocturne.

”Probabil e si intern si genetic. Dar si pentru ca am grija sa ma mentin, si ca fac sport. Merg la fitness si fac altletism, cam de trei ori pe saptamana. De multe ori, ajung dupa ce vin de birou, pe la opt – noua seara”, a declarat Sanda Ladosi pentru Libertatea.

Baiatul sau face fotbal, fiica acrobatii
In familia Sandei Ladosi, sportul pare sa ocupe un loc aparte. Cei doi copii ai sai fac multa miscare, ca si mama lor, de altfel. Baiatul artistei este legitimate la un club de fotbal, iar fiica sa a facut gimnastica, balet, iar acum se pregateste de acrobatii.

”Baiatul meu merge la fotbal. Cateodata il duce mami, alta data alti parinti cu care ne intelegem, altadata soferul. Ne descurcam, nu e simplu. Avem si  bona, copii sunt inca mici”, a adaugat vedeta.

Dintre cei doi copii, niciunul nu pare insa sa-i calce pe urme, in cee ace priveste muzica.

”Doar poate fiica-mea, timid. Baiatul deloc. Eu imi doresc insa sa fac exact ce vor. Ii voi sustine in ce vor allege sa faca”, a mai spus aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img