marți, 19 martie, 2024

Sanziana Buruiana, facuta cu ou si cu otet de alte mamici. Scandalul a pornit de la copil!

Distribuie:

Publicat:

Sanziana Buruiana s-a trezit facuta cu ou si cu otet, pe internet, de un grup de mamici.

Acestea o acuza pe Sanziana Buruiana ca isi chinuie fetita si o supune la proceduri de infrumusetare destinate persoanelor mature.

Ce-i drept, Izabela, fetita ei, s-a nascut in ianuarie 2016 si are doar 2 ani si jumatate. La varsta sa, micuta petrece mult timp in saloanele de infrumusetare. De cele mai multe ori, Izabela isi insoteste mama insa, exista si situatii dese in care pitica ia loc pe scaunul hair stylistului, care testeaza fel de fel de coafuri pe parul ei.

Dar asta nu este tot, la fel se intampla si la manichiura si la cosmetica, unde unghiile ii sunt date cu oja, iar buzele si pleoapele cu ruj si fard.

Zilele trecute insa, Sanziana Buruiana a declansat un val de critici pe internet. Blonda a fost bagata in corzi de alte mamici, acestea acuzand-o ca isi bate joc de “bietul copil”.

“De ce nu lasi fetita in pace sa-si traiasca copilaria, de ce o chinui? Oare tu nu vezi ca ceea ce tie iti place pentru ea e un chin! O obligi la ce iti place tie!",ia- transmis o mamica. "Foarte trist!", a comentat alta.

"Hello, treziti-va! E un coafor pentru copii, dup ace ii tund ii coafeaza. Isi traieste copilaria chiar mai mult decat v-ati trait-o voi, care, din pacate, se pare ca sunteti limitate”, a rectionat rapid Sanzi Buruiana.

Cum avalansa de comenturii nu se mai oprea, iar mesajele negative curgeau unul dupa altul, Sanzi a gasit solutia salvaloare. Blondina a sters tot si a incheiat discutiile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img