sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Sanziana Buruiana, nedespartita de fetita ei: ”Am adus-o cu mine si la Nea Marin, inca o alaptez”. Ce spun specialistii

Distribuie:

Publicat:

Sanziana Buruiana impreuna cu Pepe, Romica Tociu si Minodora formeaza echipa de vedete a lui Nea Marin din cea de-a treia editie a reality show-ului ”Poftiti la Nea Marin”, difuzata luni si marti, de la ora 20.00, la Antena 1.

Tanara mamica sustine insa ca este nedespartita de fetita ei si, pentru ca inca o mai alapteaza, a luat-o cu ea la mare, chiar daca acolo a fost extrem de ocupata cu sarcinile primite de la Nea Marin.

”Am adus-o cu mine pentru ca eu inca o alaptez, desi are 2 ani si patru luni. Dimineata si seara, dupa munca in restaurant, are si ea programul ei de alaptare. Oricum, de cand o am pe ea muncesc in fiecare zi de ca si cum as fi la Nea Marin. Adica de la 7 dimineata, la miezul noptii. De data asta pana si Nea Marin a fost mai grijului, a batut incet la usa, nu ca pana acum cand se cutremura camera”, spune Sanziana Buruiana care il va ajuta pe Nea Marin sa-si administreze restaurantul de pe malul Marii Negre si chiar sa mai deschida o noua terasa.

Cum va reusi Sanziana Buruiana sa faca provocarilor la care este supusa de Nea Marin alaturi de Minodora, Pepe si Romica Tociu, si cum se va imparti intre sarcinile pe care le avea si familia ei, telespectatorii vor vedea luni si marti, de la ora 20.00, in cadrul emisiunii ”Poftiti la Nea Marin”, difuzata la Antena 1.

Parerile sunt impartite despre alaptatul mai mult de 2 ani

Pe deoparte, specialistii spun ca alaptarea prelungita ajuta la buna dezvoltare a creierului si este miraculoasa pentru imunitate. Pe de alta parte, psihologii sustin ca dorinta mamei de a-si alapta copilul mai mult de doi ani nu face altceva decat sa il infantilizeze si sa il faca dependent de ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img