joi, 25 aprilie, 2024

Sanziana Buruiana si-a cucerit sotul la metrou! Cum i s-au aprins fotbalistului calcaiele

Distribuie:

Publicat:

Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf formeaza un cuplu de mai bine de patru ani. S-au cunoscut prin intermediul Andreei Tonciu si a fotbalistului Nicolae Mitea. Chiar daca la vremea respectiva au existat numeroase zvonuri rautacioase despre fotbalist, Sanziana spune ca nu a tinut cont de gura lumii si a vrut sa-i dea o sansa. Azi cei doi sunt parintii unei fetite superbe.

Sanziana Buruiana si Nicolae Zuluf s-au casatorit in urma cu doi ani si 8 luni si au o relatie foarte sudata. Cei doi au impreuna o fetita de doi ani, Izabela. Fosta asistenta tv a marturisit ca isi mai doreste un copil, mai ales ca fiica ei este nerabdatoare sa aiba un fratior.

Sanziana Buruiana a mai spus ca Nicolae Zuluf a fost greu incercat de-a lungul vietii si ca in urma cu mai multi ani fostul fotbalist si-a pierdut un frate, la care tinea foarte mult.

”El este foarte credincios. Asa este si Izabela. E singurul copil din biserica, care merge sa se aseze in genunchi langa femeile in varsta si se roaga cu ele. Eu as mai vrea un copil, nu stiu daca el vrea. Si Iza vrea un fratior", a spus Sanziana in cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1.

La randul lui, Nicolae marturiseste ca s-a indragostit de Sanziana inainte sa o cunoasca personal. El o vazuse intr-o statie de metrou si de atunci i-a picat cu troc si si-a dorit sa fie sotia lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img