News Flash:

Sapte alimente care reduc inflamatiile

21 Octombrie 2014
600 Vizualizari | 0 Comentarii
Sfecla rosie - Studiile au demonstrat ca sfecla rosie si sucul sau reduc inflamatia si protejeaza impotriva cancerului si a bolilor de inima.


Nucile - O alta sursa de grasimi sanatoase care combat inflamatia sunt nucile. In plus, acestea sunt bogate in antioxidanti care ajuta la refacerea celulelor afectate de inflamatie.


Soia - Mai multe studii au scos la iveala ca izoflavonele din soia ajuta la reducerea inflamatiei si a efectelor negative produse de aceasta.


Lactatele
sunt uneori considerate un vinovate de aparitia inflamatiei deoarece anumite persoane au intoleranta la cazeina, o proteina cre se gaseste in lactate.

Insa pentru cei care le tolereaza, lactatele sunt o sursa importanta de nutrienti. Iaurtul, poate contine si probiotice care reduc inflamatia din intestine.


Fasolea
este o sursa proteica vegetala care ajuta si ea la reglarea dezechilibrului de acizi omega 3 si 6. Are continut ridicat de fibre si ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange. Asta este important, deoarece cresterea si coborarea brusca a nivelului de zahar din sange poate cauza inflamatie.


Fructele de padure
- Lupta cu inflamatia prin intermediul fitonutrientilor – agenti naturali care confera un grad crescut de protectie.


Rosiile sunt bogate in licopen, un compus care reduce inflamatia. Rosiile gatite contin chiar mai mult licopen decat cele proaspete.

sfecla rosie nucile soia lactatele fasolea rosiile
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1062 (s) | 36 queries | Mysql time :0.024965 (s)

loading...