vineri, 19 aprilie, 2024

Sarah Sanders, fosta purtatoare de cuvant a Casei Albe, s-a alaturat echipei Fox News

Distribuie:

Publicat:

Sarah Sanders, fostă purtătoare de cuvânt a Casei Albe, s-a alăturat echipei Fox News, a anunţat joi reţeaua de televiziune, scrie news.ro.

Sanders va fi colaborator al postului de televiziune şi va face comentarii politice on-air şi pe platformele digitale ale reţelei. Ea a părăsit postul de la Casa Albă în luna iunie şi îşi va face debutul pe micile ecrane pe 6 septembrie, înaintea unui episod din „Fox & Friends”.

Într-un comunicat citat de CNN, Sanders a lăudat Fox News şi a spus că este „mândră peste măsură” să facă parte din reţeaua de televiziune.

Ca purtător de cuvânt la Casa Albă, ea a avut o relaţie fragilă cu presa. În timpul mandatului ei, Casa Albă a eliminat informarea zilnică a presei.

Nu este ceva neobişnuit ca un fost purtător de cuvânt al Casei Albe să colaboreze cu reţele de televiziune, dar Sanders are cea mai scăzută credibilitate între cei care au menţinut relaţia cu presa.

Sanders l-a susţinut pe Donald Trump când a atacat presa, deseori jignind ea însăşi jurnaliştii. Într-un interviu cu investigatorii cazului fostului consilier special Robert Mueller, Sanders a recunoscut chiar că a oferit reporterilor informaţii nefondate despre demiterea fostului director FBI James Comey.

Sarah Sanders este acum al treilea fost oficial din departamentul de comunicare al Casei Albe care se alătură Fox după ce părăseşte postul.

Hope Hicks s-a alăturat Fox Corporation în 2018, ca vicepreşedinte executiv şi şef pe comunicare. În luna iulie a acestui an, Raj Shah, adjunct în departamentul de presă de la Casa Albă, s-a alăturat Fox Corporation ca vicepreşedinte.

De cealaltă parte, Bill Shine, fost copreşedinte al Fox News, a ajuns în 2018 la Casa Albă într-o funcţie cheie de comunicare. La începutul acestui an, el a părăsit postul. Mai mulţi angajaţi ai reţelei de televiziune au renunţat la slujbe pentru a lucra pentru administraţia Trump.

Vestea că Sanders s-a alăturat Fox News vine la o zi după ce ABC a anunţat că Sean Spicer, predecesorul ei la Casa Albă, a fost ales concurent la „Dancing With the Stars”. Selecţia lui Spicer a nemulţumit mai mulţi angajaţi ai ABC news.

Tatăl lui Sanders, fostul guvernator de Arkansas Mike Huckabee, este una dintre personalităţile Fox News.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img