vineri, 26 aprilie, 2024

SARBATOAREA CASULUI – O „ MARE BRANZA” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prima editie a „ Sarbatorii  Casului” ce a avut loc in perioada 18-20 August, la Barlad a fost un fiasco. Doar doi producatori ai acestui aliment au fost prezenti si „ cum la pomul laudat sa nu te duci cu sacul” , preturile au fost asemanatoare cu cele practicate de taranii care vin in piata si comercializeaza produsul. Nu au lipsit nelipsitele tarabe pline cu farfurii, cani si tigai, cativa mesteri populari autohtoni  iar cei prezenti au putut savura traditionalul mic pe terasele amplasate in zona de divertisment. Pe parcursul acestei manifestari vizitatorii au putut asculta interpretii de muzica populara ce s-au perindat pe scena .                                                           

PRIMARIA BARLAD, PARTENERUL PERFECT.                                                        

Cu siguranta toti organizatorii de astfel de evenimente isi doresc un partener precum Primaria si Consiliul Local Barlad. Acestia au pus la dispozitia firmei „ vinovata” cu producerea actiunii toata logistica necesara. Astfel, conform contractului, autoritatea locala a oferit locatia stabilita in mod gratuit, ar fi trebuit sa autorizeze 8 producatori autohtoni de cas pentru a participa in  mod gratuit ,a asigurat fara costuri spatii de publicitate pentru promovarea evenimentului tot fara banii au fost si  serviciile prestate de  Politia Locala. Tot la capitolul obligatii mai putem enumera cele trei toalete ecologice ,colectarea  deseurile rezultate , electricitate  sau motorina, dupa caz. Costul acestei distractii? Maximal 7000 de lei.                                       

BARLADENII DEZAMAGITI DE ACEST FESTIVAL.                                               

Locuitorii urbei au postat pe reteaua de socializare impresiile in legatura cu aceasta manifestare. „ Nu prea se vede casul” , „ zgomot si lipsa casului, e mai mult festivalul micilor si a berii”,” „ sincer a fost frumos doar ca a lipsit casul ,muzica a fost pe placul baiatului meu de 2 ani a dansat de la inceput pana la sfarsit. Daca lui i-a placut  eu chiar sunt foarte fericita. E bine ca avem bani pentru  festival dar problemele barladenilor sunt altele” sunt doar cateva din parerile celor care au participat.Poate la anul evenimentul  va fi facut cu profesionalism.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img