vineri, 26 aprilie, 2024

Sarbatoarea Fotbalului Husean: festivitate pe stadionul municipal – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 14 octombrie, pe Stadionul Municipal, s-a desfasurat, asa cum au numit-o organizatorii, Sarbatoarea Fotbalului Husean. Prin organizarea evenimentului s-a dorit sa se aduca in actualitate istoria fotbalului pe meleagurile husene, sa se cinsteasca cum se cuvine stradania celor care, in anul 1968, au pus bazele, in mod oficial, ale Clubului de Fotbal, reprezentativ la nivelul orasului Husi. De reusita organizarii momentului sta marturie prezenta numeroasa la stadion a publicului, multumirile aduse si parerile exprimate la scena deschisa.

“Intr-un meci impotriva Unirii din Negresti, care ne-a amintit de ambitiile din trecut, care a adus emotie si respect castigat acum 50 de ani, oameni deosebiti, fostii fotbalisti ai Husului, ajunsi la o varsta venerabila, au varsat lacrimi, s-au bucurat si s-au strans in brate.

Oameni mari, precum prof. Cosug, prof. Vrabie, prof. Condurache, oaspeti de seama ca prof. Stoian si Florin Mardare de la Negresti, fotbalisti cu nume precum Lungu Mihai, care in Cupa Cupelor inscria un gol memorabil contra celor de la Zaragoza pe terenul bistritean si care, ulterior, ajungea la Steaua Mecanica Husi, marcand goluri importante, spectatori si suporteri de toate varstele au avut onoarea sa aplaude acesti mari sportivi.
 
Forta, impulsul istoriei clubului si datoria fata de acesta au impins echipa de seniori A. S. Husana spre o  victorie categorica, 3-0 in fata Racovei din Puscasi! Astfel, echipa emblematica a orasului isi consolideaza pozitia in clasament, cu 13 puncte, la egalitate de puncte cu locul 4, ocupat de invinsa de ieri, Racova Puscasi!
Ne bucuram ca orasul nostru a reinceput sa respire fotbal!

Multumim ca ne sunteti alaturi si va felicitam pentru aceasta!“, au transmis cei din cadrul A. S. Husana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img