vineri, 26 aprilie, 2024

Sase trucuri cu care vei seduce orice barbat. Fa numarul cinci si nu-si va mai lua gandul in veci de la tine.

Distribuie:

Publicat:

Iata 6 trucuri pe care le poti folosi pentru a suci mintile unui barbat si care il vor face sa nu-si mai poata lua gandul de la tine!

1. Fii interesanta

O femeie frumoasa nu este suficienta, ea trebuie sa stie cum sa poarte o conversatie interesanta. Desigur, interesul difera de la o persoana la alta, insa pentru tipul de care-ti place, secretul consta in a asculta cu multa atentie ceea ce el iti spune. Intreaba-l despre interesele, sentimentele si dorintele sale. Aduna aceste informatii, astfel incat sa poti gasi argumente si subiecte de conversatie care sa-l stimuleze intelectual. Cauta interese comune si discutati despre ele.

2. Masculinitatea: Fiecare barbat doreste o femeie care sa il faca sa se simta protectorul ei. Barbatii adora femeile radiante si feminine, la fel cum energia masculina te atrage pe tine. Iti amintesti situatia cliseica in care nu poti deschide o sticla si ii ceri lui ajutorul? Ii place, chiar daca nu o spune! Pe scurt, toti barbatii isi doresc o femeie care sa-l vada ca pe super-eroul ei!

3. Urmeaza jocul: Barbatii iubesc sa flirteze cu tine, si vor sa faca asta mereu, mereu. Va fi bine daca intri si tu in joc si te tii de el. Fii jucausa. Dar trucul magic este sa nu joci jocuri tot timpul. Ofera-i un spatiu pentru flirt, insa fa-l sa-si doreasca mai mult. Nu raspunde niciodata intr-un mod nepoliticos. La un moment dat, poti spune nu, iar apoi, dupa o vreme, sa incepi sa flirtezi din nou. El ar trebui sa se intrebe intotdeauna: „De ce este atat de greu sa flirtez cu tine?” Daca reusesti asta, fii sigura ca nu va inceta sa incerce!

4. Independenta: Este un capitol la care multe femei dau gres, distrugand intotdeauna o relatie. Ele incearca sa eticheteze legatura lor, sa o duca la nivelul urmator sau sa determine barbatii sa se stabileasca alaturi de ele. Nevoia de a se simti in siguranta le innebunesc intotdeauna pe femei. Daca un barbat iti trimite mesaje sau te suna, nu incerca sa il faci sa astepte prea mult, ci doar savureaza momentul. La timpul sau, relatia va fi definita. Independenta este o trasatura care te face foarte atragatoare in ochii unui barbat. Daca asta nu functioneaza cu cel de care esti interesata, tine minte ca exista cineva mai bun care te asteapta.

5. Sa ai propria ta viata: Trebuie sa ai o viata proprie, mai ales atunci cand vine vorba de a atrage un timp. Comportamentul barbatului poate fi asemanat cu cel al unei pisici. O pisica nu va urmari niciodata o jucarie asezata pe podea. Cand o jucarie se agita sau se misca in fata lor, dar este inca putin accesibila, acela este momentul in care ele devin nebune si vor face orice ca sa ajunga la ea. Nu raspunde la mesajele lui intr-un minut, dar nici nu astepta o zi intreaga.

6. Fizicul: Sa ai un fizic bun nu este intotdeauna ceea ce barbatii cauta, ei vor doar o femeie care se simte confortabil cu ea insasi si care este observata. Multe femei vor sa para mai slabe, dar asta nu e sanatos. Trebuie sa combini o dieta sanatoasa si un exercitiu fizic care te va ajuta sa iti mentii acel fizic care-ti poate oferi cea mai buna incredere in tine. Uneori nu totul se rezuma doar la aspectul tau fizic, ci si la atitudinea ta, la cum iti traiesti viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img