joi, 25 aprilie, 2024

Sase zboruri suplimentare vor fi introduse pe ruta Bucuresti – Timisoara, incepand cu luna octombrie

Distribuie:

Publicat:

Aeroportul Internațional Timișoara a informat, luni, că patru zboruri suplimentare București – Timișoara și retur vor fi introduse, începând cu luna octombrie, de compania Ryaniar, plus încă două curse operate de Tarom, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internațional Timișoara, odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă pe data de 28 octombrie, vor fi introduse încă șase zboruri suplimentare pe ruta București – Timișoara și retur. Astfel, compania aeriană Ryanair va introduce încă patru zboruri, iar Tarom, două curse în plus.

“În prezent, compania Ryanair operează 12 zboruri săptămânale, câte două zboruri în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Astfel, începând cu 28 octombrie 2018, Ryanair va opera 16 zboruri săptămânale. Astfel, în zilele de luni și vineri vor fi operate câte 3 zboruri/zi, iar în celelalte zile (inclusiv sâmbăta), câte 2 zboruri/zi”, a informat Aeroportul Internațional Timișoara.

De asemenea, compania aeriană Tarom va introduce cele două zboruri suplimentare în zilele de miercuri și vineri, astfel încât va ajunge în timpul sezonului de iarnă la 28 de zboruri săptămânale.

”Destinația București este pe primul loc în topul celor mai căutate destinații din Timișoara, aproximativ 25% dintre pasagerii care călătoresc la sau spre Timișoara aleg această destinație. În primele opt luni ale acestui an, 259.000 de pasageri au călătorit pe această rută, dintr-un total de 1.016.521 pasageri. Pe următoarele locuri se află destinațiile Bergamo, Munchen și Londra”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

În total, începând din luna octombrie, vor fi disponibile 44 de curse săptămânale spre și dinspre București, cu o frecvență între cinci zboruri pe zi (sâmbătă și duminică) și opt zboruri pe zi (miercuri).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img