vineri, 19 aprilie, 2024

Saveta Bogdan, marturisiri cutremuratoare: ”Am avut o viziune. Imi spunea sa nu mai plang”

Distribuie:

Publicat:

Saveta Bogdan a povestit o viziune pe care a avut-o. Artista l-a visat pe Iisus Hristos.

Saveta Bogdan a povestit in cadrul unei emisiuni tv despre o viziune pe care a avut-o cantareata de muzica populara intr-o noapte. Artista a marturisit ca l-a visat pe Iisus Hristos, care ar fi sfatuit-o sa nu mai planga.

„Plangeam in fiecare seara ca eram singura. Intr-o seara am avut o viziune. M-am uitat pe balcon iar Iisus Hristos era pe balcon si imi spunea sa nu mai plang. Dar eu il vazusem in vis. Arata exact cum arata in icoana. Din clipa aia nu am mai plans niciodata. De asemenea, am rugat-o pe Fecioara Maria sa ajung in America sanatoasa. Mi-a aparut in vis, exact in sufragerie la mine, langa o icoana mare si mi-a spus ca da, voi ajunge in America sanatoasa. Si chiar am ajuns foarte bine. M-a impresionat foarte mult”, a spus Saveta Bogdan intr-o emisiune tv.

Saveta Bogdan si-a pregatit inmormantarea: „M-a dus aproape de 12.000 de euro”

Saveta Bogdan si-a pregatit deja inmormantarea, desi nu sufera de vreo boala care sa-i puna viata in pericol. Interpreta a poreferat sa se ocupe de totul in cele mai mici detalii si a scos din buzunar o suma importanta de bani pentru a se asigura ca totul se va desfasura conform planului.

„Am avut niste bani mai multi si mi-am cumparat un loc de veci, parintii mei sunt in stanga, eu sunt in dreapta. M-am intalnit cu verisoara mea si am zis sa imi fac si cavou. Mi-am facut un cavou atat de frumos! M-a costat vreo 2000 de euro atunci. Plus locul… m-a dus aproape de 12 mii de euro. Dar daca veti ce cavou am! (…) Fii-mea s-a suparat foarte tare ca ma gandesc la asa ceva. Nu se stie ce ofera viata! Sunt sanatoasa, nu am probleme, cant in fiecare seara”, a spus Saveta Bogdan in cadrul unei emisiuni de televiziune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img