vineri, 26 aprilie, 2024

Scandal! Anamaria Prodan a rabufnit, dupa ce Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol: “Este o jigodie, iar locul lui este la puscarie”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a facut declaratie socanta in cazul lui CristianoRonaldo, care a fost acuzat de viol. Cunoscuta impresara nu crede marturisirile facute de victima celebrului fotbalist, Kathryn Mayorga. La cateva ore dupa ce si-a spus parerea intr-un interviu, Anamaria Prodan a tunat si a fulgerat la adresa unui jurnalist, care a pus-o la zid pentru afirmatiile facute.

Potrivit declaratiilor facute de Anamaria Prodan, aceasta nu prea crede dezvaluirile facute de Kathryn Mayorga in legatura cu Cristiano Ronaldo. Mai mult, ea este de parere ca presupusa victima a fost pusa de cineva sa faca reclamatiile si sa-i distruga reputatia indragitului fotbalist.

“Stiti cum e cu femeile astea care isi aduc aminte dupa 20 de ani ca au fost violate de un barbat (n.r.: rade)? I-a placut atunci violul si si-a adus aminte dupa 20 de ani, cand asta e Ronaldo si a ajuns ce a ajuns. Daca era neica-nimeni pe strada…”, a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport.

In aceasta dupa-amiaza, Anamaria Prodan a rabufnit pe o retea de socializare, unde i-a luat din nou apararea lui Cristiano Ronaldo.

“Tovarasul sosit de la tara… devenit jurnalist mai nou  (…)… caruia nimeni nu-i retine numele…. are frustrari mari personale ? si nu este de acord cu punctul meu de vedere in cazul Ronaldo! Am sa sustin pana mor ca astfel de femei care cer bani ca au fost «violate» si ca sa uite «violul»… fac intelegeri cu presupusul violator…dar isi aduc aminte dupa fff multi ani iar despre “viol” nu merita nimic!

Cand mergi cu un barbat in camera de hotel, nu mergi sa-i citesti povesti !!!! Nu suntem dementi sa ne gandim ca domnisoara a dansat cu Ronaldo lasciv toata seara, a mers in camera de hotel cu el si ce sa vezi… a fost «violata», dar a luat 350.000 dolari ca sa uite! Dupa ani… repet… vrea mai mult! Hai sa fim seriosi! Baietasul jurnalist imi pronunta numele ca sa faca vizualizari! El saracul ce sa faca mai mult ?? Nu-i dam numele ca nu se merita :))) prea ca la tara este domnisorul ?…

Concluzia ? Daca domnisoara a fost violata, trebuia sa plece din hotel direct la Politie sa declare violul si sa arate tuturor ca Ronaldo este o jigodie si ca locul lui este la puscarie! NU DUPA ATATIA ANI ,CAND VEZI ASCENSIUNEA LUI RONALDO SI CINEVA TE PUNE SA-I FACI RAU SI SA-I DISTRUGI IMAGINEA!!!! ASA CA BAI, BAIETICA! Invata de la mine lucruri despre viata!!! Babalaule mic, ce drag imi esti :)))!
PS… cand o sa ajungi sa te cunoasca lumea pe strada cum ma cunoaste pe mine… cand o sa realizezi ceva in viata atunci sa vezi ce frumos este… cand o sa ai performantele mele… Nu asa cu frustrari se face numele ai imaginea frumoasa (…).. :))))” este mesajul vedetei postat pe pagina ei oficiala de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img