joi, 25 aprilie, 2024

Scandal cu pumni si picioare intr-un club din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

 

O altercatie intre doi tineri sub influenta bauturilor alcoolice, a avut loc in dimineata zilei de duminica, in fata clubului Bliss, din centrul municipiului Vaslui, cunoscut ca fiind un loc in care s-au mai intamplat incidente de acest gen.

 

Totul a pornit dupa ce un tanar de 19 ani a fost lovit cu un pahar in fata de un alt barbat, in varsta de 30 de ani, baiatul avand nevoie de ingrijiri medicale. Lucrurile nu s-au oprit insa aici.

 

Imediat dupa cele intamplate, un prieten al tanarului l-a urmarit pe agresor, l-a prins si nu s-a lasat pana nu l-a bagat in spital.

Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs infractiunea de lovire si alte violente.

Clubul Bliss este cunoscut ca fiind un loc de intalnire al persoanelor dubioase, puse pe scandal. In ultima perioada, in zona Bliss, au avut loc mai multe altercatii. Tinerii s-au luat la bataie, cu sau fara motiv. Este de notorietate faptul ca siguranta in cluburile din Vaslui este egala cu zero. Astfel, parintii care isi lasa copiii in cluburile din Vaslui, locuri in care violenta este la ea acasa, ar trebui sa se gandeasca de doua ori. Un alt club in care au avut loc mai multe scandaluri si petreceri xxx, si-a inchis activitatea. Acolo paznicii se intreceau la baut cu interlopii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img