vineri, 29 martie, 2024

SCANDAL in Parlament! Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac DUR la adresa unui deputat: “Va placeau anumite lichide.”

Distribuie:

Publicat:

A fost scandal in Parlament intre Calin Popescu Tariceanu si deputatul Florin Roman, cel care a anuntat in urma cu cateva zile ca isi va monta cort in dreptul biroului presedintelul PSDLiviu Dragnea. Florin Roman: “Eram cu mana sus inainte de a trece spre urmatorul pas, dar se pare ca vedeti mai greu in partea dreapta a salii, ceea ce este regretabil. Ar trebui sa ii tratati pe toti colegii parlamentari in mod egal”.

Calin Popescu Tariceanu: „Sunt ajutat de doi secretari. Daca secretarii nu v-au observat, imi cer eu scuze in numele lor. Nu mai faceti comentarii inutile, ca sa va aflati vorbind. Va gasiti aici din greseala. Cred ca confundati cupola Parlamentului cu alte locruri in care va petreceati timpul, ca asa am aflat, ca aveati o mare predispozitie pentru anumite lichide. Cand veniti aici, aveti grija sa beti numai apa. Eu va avertizez ca data viitoare va tai microfonul daca folositi acelasi limbaj”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img