sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scandal in PNL: Se confirma ideea ca in interiorul partidului se doreste decapitarea lui Orban

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a declarat ca se desolidarizeaza de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru ca nu au avut consultari in partid inainte de a depune plangere penala pe adresa premierului.

„Domnul Orban nu s-a consultat in interiorul partidului cand a luat aceasta decizie. Eu, personal, nu sunt adeptul unor astfel de plangeri, va spun foarte deschis. Eu sper ca are elemente cat se poate de clare pe care se bazeaza cand a facut acest lucru”, a declarat, intr-o conferinta de presa, Bolojan.

Pe de alta parte, Bolojan a vorbit in termeni automobilistici despre aceasta situatie.

„Inteleg ca suspectam un sofer ca a depasit viteza legala maxim admisa. Conform perceptiei publice, se pare ca acest sofer, doamna Dancila, nu are nici permis de conducere si nici nu cunoaste masina pe are vrea s-o conduca. Mie mi-e greu de crezut ca depaseste viteza legala daca, atunci cand trebuie sa treaca strada, trebuie tinuta de mana. Dar asta e situatia. E bine ca, atunci cand ne gandim sa punem soferi la masinile tarii, ale unor orase sau ministere, sa aiba, totusi, permis de conducere, sa mai fi condus cativa kilometri inainte, altminteri este doar o problema de timp pana ce masina va intra intr-o coliziune. Iar cei mai afectati sunt pasagerii din spate, care sunt nevinovati. De claxonat, toata lumea stie sa claxoneze. Deci premier ar trebui sa fie unul care poate trece strada de unul singur, altfel nu-l baga nimeni in seama. Pentru astfel de pozitii, sa ne gandim bine, sa nu devenim ridicoli. indiferent de partid”, a spus Ilie Bolojan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img