vineri, 29 martie, 2024

Scandal la audierea familiei lui Dinca. Sotia monstrului din Caracal ar fi distrus probe si ar putea fi anchetata ca faptuitor

Distribuie:

Publicat:

Sotia lui Gheorghe Dinca, Elena Dinca, si copiii acestora, doi barbati si o femeie, au parasit joi sediul central DIICOT, dupa aproape 9 ore de audieri. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, dupa audieri, ca familia lui Dinca a facut scandal, iar sotia monstrului din Caracal ar fi distrus probe din dosarul Luizei. El a declarat ca femeia poate fi pusa sub acuzare ca faptuitor.
”Au fost audiate mai multe persoane, inainte de familia inculpatului Dinca, de care nu am avut cunostinta. Apoi a inceput audierea familiei Dinca. A mai fost  femeie, dar nu am stiut cine este. Au fost audiati simultan, am pendulat cand intr-o parte, cand in alta.

Au facut scandal ca de ce sunt eu acolo, ca ei nu vor ca mama lor sa fie audiata de fata cu avocatul, sa nu pun eu vreo intrebare. Cand a inceput ancheta cu sotia lui Dinca, au inceput sa ne certe, sa tipe. Nu am mai vazut ca cel anchetat sa tipe la anchetatori. Ei se cred victime. Au inceput sa conduca ancheta, cum face si Dinca dincolo. Cand am inceput sa pun intrebari, a inceput sa tremure, sa inroseasca, se nege, sa se contrazica. Aceasta doamna minte intr-un hal fara de hal, contrazice toate declaratiile lor. S-a schimbat total ce a spus prima data. Aceasta doamna a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe. Trebuie vazut daca voit sau din greseala. In prima faza, au inceput sa spuna ca Dinca e un sot si tata bun, care aduce flori. Cand am inceput sa pun intrebari, au inceput sa recunoasca niste lucruri. Inaintea familiei lui Dinca au fost audiati niste politisti, fara ca eu sa stiu. Sunt politisti care au legatura cu cazul Alexandrei. Membrii familiei au fost prinsi cu minciuna, inclusiv intre ei, nu au cum sa nu fie suspecti, macar una dintre ei, nu va spun care. Lucrurile sunt diametral opuse, mint ei intre ei, mint despre ce au spus anterior, s-au dat de gol, mint de sting. Trebuiau sa ancheteze pe unul, apoi pe altul, nu simultan.”, a spus Tonel Pop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img