vineri, 29 martie, 2024

Scandal la Casa Regala. Printul Paul face acuzatii grave

Distribuie:

Publicat:

Printul Paul al Romaniei lanseaza acuze extrem de grave la adresa membrilor Casei Regale a Romaniei. Executat silit de un jurnalist britanic, pentru 4,7 mil. de lire sterline, acesta sustine ca in spatele demersului s-ar afla de fapt Principele Radu.

Casa Regala a Romaniei nu a comentat acuzatiile. Cert este ca doar, ca bunurile printului Paul, au fost puse sub sechestru. Printul Paul al Romaniei a vorbit pentru prima data despre executarea silita care s-a petrecut saptamina trecuta. Dupa ce instanta l-a obligat la plata a 4,7 milioane de lire sterline, printul spune ca a cautat calea amiabila, insa a avut surpriza sa se trezeasca cu executorul judecatoresc la usa.

Printul Paul al Romaniei: ”Ne-a telefonat femeia de serviciu ca au venit jandarmi si politisti. avocatul a fost socat, eu am fost socat, inteleg ca nu sunt sub sechestru portretele de familie. Am adus tot de afara, tot ce este aici este luat din Portugalia. Am adus obiecte, nu am luat.”

In total sunt 370 de obiecte de mobilier, tablouri si statuete, pe care executorul le-a trecut in procesul verbal dar nu le-a evaluat. Dar oricat de valoroase ar fi, cu siguranta nu pot acoperi suma datorata. Avocatul familiei spune insa ca vor sa obtina in instanta bunuri pe care Paul al Romaniei le-ar fi mostenit de drept si, cu acestea, sa platesca datoria.

Marco Houston, jurnalist britanic: “Ar fi mult mai constructiv daca Printul Paul ar depune eforturi sa rezolve problema, nu sa vorbeasca despre ea. Il contrazic in tot ceea ce spune. Toate declaratiile, opiniile pe care cineva le-ar fi putut avea pe acest subiect puteau fi aduse la cunostinta justiei britanice, ceea ce am facut deja.”

Paul al Romaniei pune actiunea pe seama unei razbunari insa nu are probe in acest sens. Cert este ca Printul Paul al Romaniei este obligat sa achite aceste daune, in ciuda faptului ca a anuntat, prin avocat, ca va contesta executarea silita. Printul cere ca plata sa se faca esalonat in 12 luni, dar jurnalistul britanic nu si-a dat deocamdata acordul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img