luni, 18 martie, 2024

SCANDAL LA CIRCUL GLOBUS! Angajatii protesteaza! Firea a fost AMENINTATA

Distribuie:

Publicat:

Zeci de angajati ai Circului Clobus din Capitala au mers luni la sediul din Parcul Circului unde au desemnat trei reprezentanti pentru a merge la discutii cu primarul Capitalei. Oamenii sunt nemultumiti de demiterea directorului dupa incendiul in care au murit 11 animale. Tot legat de conducerea demisa a circului, primarul general Gabriela Firea spune ca a primit amenintari din partea lui Victor Coman.

Primarul Gabriela Firea a declarat, luni, ca a primit amenintari din partea managerului demis al circului Globus si al apropiatilor acestuia si ca se gandeste sa faca plangere la politie, precizand ca il considera “caz patologic”, la fel ca pe directorul demis al Spitalului Colentina.

“In ceea ce priveste faptul ca la circul de stat Bucuresti am demis managerul, nu imi retrag decizia, in ciuda tuturor presiunilor si chiar a amenintarilor pe care le-am primit in ultimele zile din partea managerului si a apropiatilor sai. Nu cand sunt hartuita, cand noaptea primesc mesaje, cand conducerea partidului din care vin a fost bomdardata cu mesaje pentru un om care se lauda ca are buget mare, dar nu a fost in stare sa asigure conditii minime decente, sa asigure conditii. Ce trebuie sa se mai intample ca sa inteleaga acel om ca nu mai poate continua?! Nimeni nu s-a nascut si nu a mostenit aceste functii. Ma gandesc foarte serios daca sa nu fac si plangere la politie impotriva domnului manager. (…)Vrea sa plece la Monacco, se va ocupa altcineva, va merge altcineva.(…) Nu a facut nimic, nimic. Am gasit deja locatii pentru o parte din animale, astazi ma intalnesc cu un ONG cu reputatie astfel incat sa gasim spatii si pentru celelalte animale. O sa se ocupe primarul general daca domnul manager a avut alte prioritati. Ameninta pe toate cararile si ma persecuta sa il pun din nou director. Cred ca este un caz patologic. Ca si in cazul Colentina, si la circ cred ca e caz patologic. (…)Voi propune ca pentru postul de manager sa dai test psihologic”, a spus Gabriela Firea.

“Sunt colaborator al circului Globus si ne-am adunat aici sa ne alegem trei reprezentanti sa mearga in audienta la doamna primar pentru ca noi dorim sa il sustinem pe domnul Victor Coman director in continuare, pentru ca alaturi de dansul s-au facut foarte multe modificari la circ, au venit foarte numere bune de afara. Sala s-a facut de 1.900 de locuri de la 900. Matineele sunt mereu pline cu copii, lumea iubeste circul si dansul ne-a facut sa fim o familie si sa luptam toti pentru unul. Nu pot sa imi exprim parerea pentru ca poate dansa (n.r. Gabriela Firea) nu stie ce a facut dansul aici, ce a realizat. Noi aici ne-am strans pentru ca il iubim si a facut foarte multe pentru noi toti. Eu sunt in tara datorita lui”, spune un angajat al circului.

“Avem aceasta adunare pentru a ne alege un reprezentant al salariatilor care sa ne reprezinte in discutiile pe care vrem sa le avem cu doamna Firea. Am 25 de ani in aceasta institutie, Daca as fi lucrat in acest circ inainte, sub aceasta conducere si mi s-ar fi schimbat conducerea, clar nu as fi putut sa mai lucrez. Este un om care te respecta ca om, apoi isi pune functia. Un om minunat. Am numai cuvinte de lauda pentru dansul. (…) Acest om nu a spus niciodata nu nimanui, cred ca nu l-am auzit niciodata spunand cuvinte urate, jignitoare fata de cineva. Tocmai catre doamna primar? Asa ceva nu pot sa cred. Doamna primar sa ne asculte si pe noi, sa incerce sa inteleaga ca nu vrem nimic, vrem doar sa venim in continuare la serviciu”, sustine Marian Peter, angajat al circului.

“Este un om de-al nostru. Ce a facut el aici nu a facut nimeni de 20 de ani. Avem un director adevarat. A facut toaletele, menajerie, dusuri. Si s-a intamplat prostia asta nefasta, ca au fost si -20 de grade, frig, s-au incins cablurile, se intampla oricui. Dansa (n.r. Gabriela Firea) a luat decizia pripita sa il demita. Trebuia sa faca o ancheta. De unde a luat foc, ce a luat foc. Aici sunt numai artisti si personal TESA, artisti de prima mana. Toata lumea il sustine. Toti suntem cu el. Nu avem nimic cu doamna Firea. Toti o iubim. Chiar am ales-o toti de aici. Prea ne-a lovit in inima. Ea nu mai gaseste alt director sa puna in locul lui. Daca aduce alt Victor Coman, la fel si cu inima si cu fapta, toti suntem multumiti”, spune Marian Barlan, un alt angajat.

Gabriela Firea a anuntat vineri si demiterea managerului cirucului Globus, dupa ce joi dimineata a avut loc un incendiu la un adapost al institutiei in urma caruia au murit 11 animale. Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img