joi, 28 martie, 2024

SCANDAL! Mai multe persoane au AGRESAT mai multe cadre medicale, la Spitalul Judetean din Buzau

Distribuie:

Publicat:

Noua persoane sunt cercetate de politistii buzoieni, dupa ce, joi noapte, au provocat un scandal la Spitalul Judetean din Buzau, unde se afla o ruda de-a lor, fortand intrarea in Unitatea de Primiri Urgente si agresand mai multe cadre medicale. Unul dintre cei noua agresori a fost retinut, potrivit news.ro.

“Un grup de etnie roma, in numar de 30-40 de insi, a fortat intrarea in spital si la UPU. Au produs panica, cadrele medicale foarte speriate, au imbrancit medicii, asistentele si infirmierele”, a declarat managerul Spitalului Judetean Buzau, Claudiu Damian. El a spus ca in aceste situatii medicilor le este foarte greu sa se protejeze.

Seful UPU al Spitalului Judetean Buzau, Adrian Zoican, a declarat ca medicul de garda a fost agresat de cetatenii de etnie roma.

Un grup de apartinatori a fortat dispozitivul de paza, au patruns in zona de urgente de cod rosu unde sunt pacienti critici, au produs agitatie, a fost bruscat medicul de serviciu, o infirmiera a fost agresata de unul dintre apartinatori, nu e normal sa se intample asa ceva. Erau agitati, speriati, foarte agresivi, nu si-au mai dat seama ce fac. A fost un moment in care s-a vazut clar ca suntem expusi oricarei persoane rau intentionate”, a spus Adrian Zoican.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Mihail Draghiciu, in urma scandalului provocat la Spitalul Judetean, noua persoane, femei si barbati, au fost ridicate si duse la audieri.

Pana acum, nicio persoana agresata nu a depus plangere la Politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img