sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scandal MONSTRU cauzat de o URIASA companie de TAXI! Acuzatii GRAVE din partea politistilor

Distribuie:

Publicat:

Compania de taxi Uber se afla intr-un amplu scandal sexual, deoarece politia acuza firma ca nu a raportat atacuri sexuale comise de soferii sai asupra clientilor.

Uber a raspuns la afirmatiile politiei care acuza compania de acoperirea abuzurile sexuale ale soferilor sai asupra clientilor, informeaza The Telegraph. Primele acuzatii pentru Uber au aparut duminica, in momentul in care Inspectorul Neil Billany, seful departamentului de taxi al Politiei Metropolitane Britanice, si-a exprimat “preocuparile semnificative” ca firma alege si alege ceea ce raporteaza politiei pentru a-si proteja reputatia, evitand rapoartele despre abuzurile sexuale. Acuzele vin din cauza unui sofer acuzat de abuz sexual asupra unui pasager, care a fost lasat sa opereze in continuare pentru Uber, repetand la scurt timp abuzul asupra altui pasager.

Uber declara ca prima abatere a fost cand un sofer a imbratisat un pasager si a doua infractiune a implicat acelasi sofer care atingea piciorul unui pasager, compania spunand ca nu este vorba de abuzuri sexuale in adevaratul sens al cuvantului. Intre timp, in scrisoarea lansata de politie in temeiul Legii privind libertatea informatiilor, ofiterul sustine ca Uber “decide ce sa raporteze” si informeaza politia doar despre “chestiuni mai putin grave” care ar fi “mai putin daunatoare reputatiei sale”. De asemenea, in scrisoare se mai mentioneaza ca politia nu a fost informata despre sase presupuse atacuri sexuale asupra pasagerilor de catre soferi ai Uber, doua presupuse infractiuni de ordin public si un presupus atac violent.

In apararea sa Uber declara ca fiecare persoana trebuie sa raporteze abuzurile la politie si ca va ajuta mereu cu anchetele de urmarire si va incerca sa obtina un echilibru adecvat intre sprijinirea politiei in investigarea infractiunilor, pastrand in acelasi timp drepturile persoanelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img