marți, 19 martie, 2024

Scandal URIAS in Franta! Presedintele Hollande este acuzat de fapte GRAVE

Distribuie:

Publicat:

Candidatul la presedintie Francois Fillon l-a acuzat joi pe presedintele Frantei, Francois Hollande, de implicare intr-un presupus complot guvernamental pentru scurgerea de informatii catre presa, cu scopul de a-i anula sansele de a fi ales, transmite Reuters.

Conservatorul Fillon, care era la un moment dat favorit in sondajele de opinie privind alegerile prezidentiale din aprilie si mai, a scazut mult in preferintele electoratului in urma unui scandal financiar.

Aveti astazi ziare care primesc documente la 48 de ore dupa ce au fost confiscate la perchezitii, de exemplu din biroul meu de la Adunarea Nationala. Cine le da aceste documente? Serviciile statului“, a spus el intr-un interviu acordat televiziunii France 2.

Intrebat daca transmiterea acestor informatii a fost aprobata de politicieni sau de sistemul judiciar, Fillon a raspuns: “Voi merge mult mai departe. Il consider vinovat pe presedintele republicii“, anunta Agerpres.

Administratia prezidentiala a replicat ca Hollande “condamna cu cea mai mare fermitate afirmatiile false ale lui Fillon”. “Executivul nu a intervenit niciodata in nicio procedura judiciara si a respectat intotdeauna strict independenta justitiei“, se arata in comunicatul presedintiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img