vineri, 29 martie, 2024

SCANDAL URIAS! Un soarece se plimba NESTINGHERIT prin carnea de la Kaufland – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imagini socante la un magazin din reteaua gigantului Kaufland! Un soarece se plimba nestingherit prin carnea pe care supermarketul le-o vinde clientilor.

O filmare aparuta, marti, pe retelele de socializare a fost share-uita masiv de internauti. La magazinul Kaufland din Curtea de Arges a fost filmat un soricel viu, care se plimba prin vitrina frigorifica a supermarketului, printre halcile de carne destinate cumparatorilor.

 

Reactia gigantului nu a intarziat sa apara, iar reprezentantii sai si-au cerut scuze pentru situatia ivita.

 

„Ne cerem scuze pentru incidentul regretabil din Curtea de Arges. Dupa cum am comunicat si in presa, am retras imediat toate produsele din vitrina pentru distrugere, am restabilit conditiile igienico-sanitare necesare desfasurarii activitatii si, in acelasi timp, am solicitat o interventie urgenta a firmei cu care colaboram pentru deratizare. Precizam ca lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie in toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima interventie de acest tip a avut loc in urma cu numai 5 zile in magazinul din Curtea de Arges si nu au fost gasite deficiente. Te asiguram ca tratam cu maxima seriozitate incidentul si, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele ca cele mai inalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua scolarizarea angajatilor din acel magazin. Numai bine!”, a transmis Kaufland Romania

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img