marți, 19 martie, 2024

Scapa de punctele negre cu o periuta de dinti! Este foarte simplu!

Distribuie:

Publicat:

Persoanele care au tenul gras si mixt stiu prea bine ce inseamna cat de enervante si inestetice sunt punctele negre. Din pacate, acestea pot sa apara pe orice tip de ten, insa in general, ele sunt rezultatul excesului de sebum si acumularii impuritatilor in porii pielii.

Eliminarea acestor puncte negre poate reprezenta o adevarata problema si nu intotdeauna produsele de curatare si mastile de fata din comert dau rezultatele promise. Ba mai mult decat atat, acestea pot fi destul de agresive pentru tenul sensibil si pot provoca reactii alergice.

Asadar, daca ai incercat o multime de remedii si nu stii ce sa mai faci ca sa scapi de punctele negre, iti propunem un truc foarte simplu, dar extrem de eficient, care elimina punctele negru pe loc. In timp, rezultatele sunt si mai surprinzatoare. Iata ce trebuie sa faci!

Ai nevoie de:
– o periuta de dinti noua
– o lingura de pasta de dinti
– o lingura de bicarbonat de sodiu
– apa fierbinte

Cum trebuie sa procedezi?
Inainte de a incepe acest tratament, trebuie sa iti cureti foarte bine fata. Dupa care, tamponeaza zonele afectate de puncte negre cu un prosop inmuiat in apa fierbinte sau daca ai chef si timp, fa o baie cu abur. Acest procedeu ajuta la deschiderea porilor. Apoi, prepara solutia, pur si simplu amestecand toate ingredientele intr-un castron.

Aplica o cantitate mai mare de pasta pe zonele cu probleme, apoi cu ajutorul periutei de dinti, freaca pur si simplu zonele afectate timp de cateva minute. Nu trebuie sa apesi prea tare si este foarte important ca periuta sa fie sterila.

Dupa ce ai masat masca pe piele, las-o sa actioneze aproximativ un minut. Apoi, poti sterge masca de pe fata cu un prosop moale. Pielea este foarte sensibila dupa exfoliere, asa ca nu ar trebui sa apesi prea tare. Apoi, clateste imediat pielea cu apa calda pentru a indeparta masca. Rezultatele le vei observa pe loc. Punctele negre sunt complet indepartate, iar pielea este curata si catifelata.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img