joi, 28 martie, 2024

Scenariu incredibil despre moartea lui DAN CONDREA. Totul ar fi fost regizat

Distribuie:

Publicat:

Potrivit unui fost ofiter SRI, patronul de la Hexi Pharma, Dan Condrea, nu ar fi murit, ci accidentul sau de masina din urma cu exact o saptamana ar fi fost unul regizat.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiter SRI, sustine ca Dan Condrea nu ar fi murit in accidentul rutier, care s-a petrecut in apropierea Capitalei, in urma cu o saptamana. Intr-o emisiune televizata, fostul ofiter acoperit a facut urmatoarele declaratii:

„Tot ce s-a prezentat in spatiul public despre acest caz m-a facut sa conturez o alta teorie. A fost o regie in doua scopuri: unul, sa se scape de acest om incomod si sa se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om e viu pe undeva si se uita la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din strainatate“, a povestit Daniel Savu, care a invocat experienta sa in domeniu.

Potrivit stiripesurse.ro, Daniel Savu a tinut sa sublinieze ca in localitatea Tamas, unde a avut loc accidentul, exista locuintele a doi generali SRI, fosti colegi de-ai sai, pe care a refuzat insa sa-i numeasca. Mai mult, Daniel Savu sustine ca mai exista imagini si de pe alte camere de supraveghere, de la o fabrica aflata in apropierea locului tragediei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img