joi, 25 aprilie, 2024

Scene revoltatoare. Femeie de servici lovita cu pumnul in cap de un director CNAIR: “Face asta de mai multi ani. Era sa lesin” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imagini incredibile surprinse de o camera de supraveghere amplasata la intrarea in sediul Directiei de Drumuri si Poduri Cluj. Directorul de investitii a lovit cu palma peste cap o angajata si acum este cercetat pentru infractiunea de lovire. Femeia agresata a spus ca era sa lesine in urma loviturii, iar conflictul cu barbatul este unul mai vechi. Directorul de investitii din cadrul companiei, Emil Dodan, a fost surprins in timp ce isi lovea cu palma peste cap o angajata. In imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum barbatul o loveste pe femeie, iar aceasta, dezechilibrandu-se, se izbeste in usa.

Femeia lovita este sefa de serviciu in cadrul Directiei Directiei de Drumuri si Poduri Cluj. Ea a povestit ce s-a intamplat. "M-a injurat incalificabil. Face asta de mai multi ani. De cand am semnat un referat, in 2012, prin care el a fost dat afara din motive disciplinare. Apoi a venit langa mine si mi-a tras o palma sau un pumn peste cap si eu m-am lovit cu capul de usa. Era sa lesin" – a spus femeia.

In imaginile surprinse de camerea de supraveghere se vede cum barbatul o loveste peste cap pe femeie iar aceasta, dezechilibrandu-se, se loveste cu capul de tocul usii. Potrivit evz.ro. Dodan a fost numit director de Investitii, pe 1 februarie 2018 si tot atunci au fost surprinse si aceste imagini in care isi agreseaza o subalterna. Politistii clujeni l-au pus sub acuzarea de lovire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img