vineri, 26 aprilie, 2024

Schimb de replici, in direct la B1 Tv, intre Ioan Terea si protestatarul care sustine ca a fost lovit cu masina

Distribuie:

Publicat:

Schimb de replici, in direct la B1 Tv intre deputatul PSD Ioan Terea si unul dintre protestatarii implicati in incidentul de miercuri seara din fata Palatul Parlamentului. Deputatul Ioan Terea si unul dintre protestatarii implicati in incident, Cristian Mihai Dide, si-au sustinut punctele de vedere intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV. Pe de o parte, protestatarul sustine ca parlamentarul l-a acorsat cu masina si ca a fost tarat 10-15 metri de automobilul la volanul caruia se afla Ioan Terea.

”Initial ne-am aflat pe trotuar. Ne-am dus sa ne aratam nemultumirea traversand succesiv de pe un trotuar pe altul de cate ori iesea o masina din curtea Parlamentului. Colegul meu a traversat. Domnul Terea, ostentativ, s-a apropiat cu masina de genuchiul lui si a inceput sa-l impinga cu masina, moment in care eu am vrut sa filmez cine e la volan. Nu am ajuns pe partea soferului, deocarece m-a impins cu masina. Am ajuns pe partea lui dreapta, am fost acrosat cu oglinda, m-am speriat si m-am prins de capota lui. Am fost tarat 10-15 metri pana cand mi-am dat drumul. Intentionat cu siguranta (a facut asta deputatul  – n.r.), presupun ca omul are discernamant, si-a dat seama ce face. Cu siguranta a fost cu intentie si ostentativ. Am fost la sectia de Politie, dupa care am fost la un control medical la Spitalul Universitar, Ionel a facut niste radigrafii si niste controale ecografice. 

Noi am parasit sectia de politie in jurul orei 1.30. Politistii ne-au luat declaratii si asteptam rezultatul. Oricum intentionam sa fac o plangere pe numele dansului pentru ca atitudinea asta nu o accept. Daca dansul considera ca sa ma tarasca cu masina 10-15 metri nu este mare lucru, nu pot sa mai comentez. Nu a lovit nimeni masina cu piciorul, nu s-a urcat nimeni efectiv pe capota”, a declarat protestatarul.

Pe de alta parte, deputatul sustine ca menifestantii i-au inconjurat masina si s-au urcat pe capota acesteia, in timp ce automobilul se afla pe loc.

”Aseara, in jur de ora 21 am plecat din Palatul Parlamentului. Am iesit pe iesirea din stanga, mi-a spus SPP-istul ca ar fi bine sa folosesc iesirea din stanga, ati vazut ca la doi-trei metri de poarta este si o trecere de pietoni. Eu am facut viraj stanga, cand mi s-a apropiat masina de trotuarul unde erau protestatari, unii dintre ei au mers pe trecere si s-au oprit in fata masinii, moment in care m-au inconjurat mai multi protestatari, imi faceau semne obscene, ma injurau. Masina au recunoscut-o pentru ca aveam permisul de acces. Masina mea, in partea din fata nu are absolut nicio zgarietura ca ar fi acrosat pe cineva. Toate urmele de pe masina sunt pe partea laterala, partea dreapta unde e usa din spate si oglinda din dreapta, am cateva indoituri. Sunt matori care au vazut ca ati sters cu servetele urmele unde ati stat pe capota masinii mele”, a spus parlamentarul.

”Nu m-ati lovit frontal, ci lateral. M-ati acrosat cu oglinda. Nu m-am aruncat pe capota masinii. Am vrut sa vad cine este la volan. Dumeavoastra ati accelerat”, il acuza protestatarul.

Ioan Terea a mai spus ca nu are de gand sa depuna plangere la politie si ca nu are ce sa discute cu protestatarii.

”Eu nu am ce sa povestec cu dumneavoastra. Cred ca daca coboram din masina iesea un incident foarte violent. Eu azi mi-am dus masina, mi-am spalat-o, nu fac niciun fel de plangere penala, pentru ca eu nu vreau sa ajung in proces cu protestatari. In trafic sa ma opriti, sa ma bruscati. Norocul meu a fost ca nu am aprins lumina de la telefon, ca atunci credeati ca sunt de la USR. El s-a aruncat pe capota masinii mele, dupa care ori s-a aruncat inapoi, ori a cazut. In momentul in care am vazut ca nu mai este, am oprit masina. Eu nu puteam sa cobor din masina, voiam sa sun la 112. Stiu ca se tinea de oglinda si era pe capota mea. Obiectivul lor era sa ma provoace, sa ies din masina si sa provoace un scandal si un circ”, a mai spus parlamentarul care este de parere ca nu a gresit cu nimic in aceasta situatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img