vineri, 19 aprilie, 2024

Schimbare de look la Stadionul din Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

De putin timp au fost demarate lucrarile de reabilitare a tribunelor Stadionului Municipal, precum si cele ale terenului sintetic si ale celui de tenis.

Practic, vor fi montate, pana pe data de 1 Decembrie, 2.300 de scaune noi, din fibra de sticla, care le vor inlocui pe cele vechi, care erau confectionate din plastic casant, deci de calitate inferioara si mai putin rezistente. Din numarul total de scaune, 180 deja au fost montate la tribunele terenului sintetic iar 170 la tribuna terenului de tenis.

„Scaunele vechi erau distruse aproape in totalitate iar investitia chiar nu mai suporta asteptare. Dupa cum am mai spus, stadionul arata bine si chiar nu ne mai puteam permite sa ne prezentam cu astfel de tribune. Copiii barladenilor merita conditii bune si foarte bune pentru a face miscare, pentru a fi sanatosi, mai ales ca vedem si rezultate de pe urma sporturilor pe care le practica. Si, cine stie, poate in cativa ani chiar vom reusi sa inchegam o noua echipa de fotbal a orasului. Dar, pana atunci, copiii trebuie sustinuti in permanenta de adulti si e de datoria noastra sa le creem conditii!”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Investitia de la stadionul municipiului se ridica 135.000 de lei, suma la care se adauga alti 35.000 de lei contravaloarea manoperei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img